0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen deterjana gtdim puaniniz yok diyevermedi?Sizce puan olmasimi gerekiyor ya ,yoksa yalan mi? Acil cvplarmsn9Puanla alakası yok. İndirim tanımlı diyeceksin. Money club u arayıp sorsunlar.
Gecen deterjana gtdim puaniniz yok diyevermedi?Sizce puan olmasimi gerekiyor ya ,yoksa yalan mi? Acil cvplarmsn9
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen deterjana gtdim puaniniz yok diyevermedi?Sizce puan olmasimi gerekiyor ya ,yoksa yalan mi? Acil cvplarmsn9canım bende alamadım ama sitesinden baktım yüklenmemişse yüklenmiştr gibi bişe yazıoftz migrostan denicem yarınsana haber veririmm
oradaki yuzde 20 ile başlayan indirimli ürünler de başlamamış daha demi . Önce onlar başlar bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen deterjana gtdim puaniniz yok diyevermedi?Sizce puan olmasimi gerekiyor ya ,yoksa yalan mi? Acil cvplarmsn9canım bende alamadım ama sitesinden baktım yüklenmemişse yüklenmiştr gibi bişe yazıoftz migrostan denicem yarınsana haber veririmmbenimde ilk gittiğimde öyle demişti (ankara 5M ) sonra başka migrostan geçerken bi deniyim dedim oldu kuponu bastırıp kasiyere verip aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoradaki yuzde 20 ile başlayan indirimli ürünler de başlamamış daha demi . Önce onlar başlar bence o ilk 3500 kişi olduktan sonra yani en son.ilk 500 kişiye büyüğünü verecekler yani %100 indirim