Arkadaşlar çok taze bir kampanya var, hemen sizi de bilgilendireyim dedim:
Dumankaya İkon yükseliyor! Yükseldikçe kazandırıyor
İkon'da yerini seç, komşun olacak arkadaşlarını belirle ve ödüllerden ödül kazan!
Dumankaya İkon, İstanbul'un ikonu olmaya aday 149 metre yükselikliğinde göz kamaştıran bir rezidans. Şimdi Facebook'ta İkon'da kendin için bir yer seç. Sonra birlikte yaşamayı istediğin arkadaşlarının yerlerini ayır. Ve proje üzerinde etiketle!
Dumankaya İkon'da en fazla arkadaşını etiketleyip aplikasyona davet eden 3 kişiyi harika hediyeler bekliyor! Birinciye
iPad, ikinciye
Sony Play Station 3 ve üçüncüye
Nintendo Wii hediye!
Kampanyaya katılmak için Dumankaya'nın Facebook sayfasına üye olun ve aplikasyonu kullanmaya başlayın! [/size]
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
evet bu yarışma çok canlar yakar
forumdan biri katılsın bende destek veririm yeter kı bizden biri kazansın hep destek tam destek
şimdiden 150 kişiyi etiketledimmmm

haydi haydi haydi!!!
bende tüm listemi etiketledim
desteklerinizi beklerim
Oyunda puan kazanma kurgusu;etiketlenen arkadaşlardan davet edilen ve bu daveti kabul eden arkadaş sayısına göre kurgulanmıştır. Kullanıcı puan kazanabilmesi için etiketlediği arkadaşları davet etmesi ve aplikasyonu kabul ettirmesi gerekir.
Arkadaşlar bu kampanya ile uğraşıcak varmı ben yüklenmeye başlıyacağım bu kampanya ile ona göre hareket edelim yaklaşık 200+ katılım yaptırmayı planlıyorum...Eğer uğraşanlar varsa benle irtibata geçsinler çakışmayalım