Arkadaşlar bana da oy verirmisinizlink aşağıda teşekkürler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bana da oy verirmisinizlink aşağıda teşekkürler..
Konu içerisinde destek istemek yasak... ayrıca dün üye olup 2 mesajın da biri destek isteği olunca insanın hiç içinden destek vermek gelmiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bana da oy verirmisinizlink aşağıda teşekkürler..
Konu içerisinde destek istemek yasak... ayrıca dün üye olup 2 mesajın da biri destek isteği olunca insanın hiç içinden destek vermek gelmiyorzorla ismemedik vermezsin olur biter istemek için günmü doldurucaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bana da oy verirmisinizlink aşağıda teşekkürler..
Konu içerisinde destek istemek yasak... ayrıca dün üye olup 2 mesajın da biri destek isteği olunca insanın hiç içinden destek vermek gelmiyorzorla ismemedik vermezsin olur biter istemek için günmü doldurucazÜslubuna dikkat edersen sevinirim.Birşey istemek için gün doldurmana gerek yok forumun bazı kuralları var bunlara uyman yeterli
Uyarıyı yapan yönetimden bir arkadaşımız..