Arkadaşlar 3 veya 4. çekiliş mp4lerini alan varmı ?alanlar siz mi aradınız gorevlilerle buluştunuz yoksa onların mı aramasını beklememiz gerekiyor?
Arkadaşlar 3 veya 4. çekiliş mp4lerini alan varmı ?alanlar siz mi aradınız gorevlilerle buluştunuz yoksa onların mı aramasını beklememiz gerekiyor?
4. denem henüz bitmedi. Ben 3. dönem kazandım ama bi ses yok hala. sitede ürün teslimi irtibat listesi yayınlamışlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben 2. çekilişte kazanmıştım bugün evime kargoyla göndermişler
Ben de 3. Çekilişte kazandım. NT Mağazasından almıştım kitabı oraya gittim sordum sizi arayacaklar sonra buraya geleceksiniz dediler 2 hafta oldu hala aranmayı bekliyoruz.
2.çekilşten kazandım ve kargoyla evime geldi.3.çekiliştende kazandım fakat daha gelmedi bir sorun mu çıktı bilmiyorum.3.den teslim alanlar yazabilirler mi?
Az önce aradım 3. ve 4. dönem kazananların hediyelerini aynı gün kargoya vermişler.
daha gelmedi yaa:D arkadaşlar 3. çekilşten teslim alan var mı? benimki daha gelmedi
10 tane şifre girdim gene kazanamadık şansımız son çekilişe kaldı
çok büyük bir kampanya. tam 6000 mp4 çalar. dile kolay. düzenleyenleri tebrik ediyorum. gerçek kampanya böyle yapılır.