Gönderen Konu: Kitap Hediyem (Hanefi Avcı Haliç'te Yaşayan Simonlar (1KASIM2010)  (Okunma sayısı 2504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Evet arkadaşlar okuduğum kitaplarımı artık dağıtmak istiyorum işte ilk hediyem son zamanların en çok konuşulan kitabı  Hanefi Avcı Haliç’te Yaşayan Simonlar; Dün Devlet   Bugün Cemaat

Kitap fotosunu çektim ama telefon ile pc arası bağlantı sorunum var onu çözer çözmez görselleri değiştireceğim. Not: Kitap okunmuş fakat yıpranmamış. Kargo ücreti bana ait PTT Kargo ile göndereceğim. Bol Şanss...
Blog sayfamı izlemeye alıp facebookta duyuru yaparsanız sevinirim. (Şart Değil)  

Blog Link: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2010, 14:59:44 Gönderen: emirtalha »
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
blog sayfama logo koymayı unutmuşum şimdi gördüm :) Hemen onuda ekliyorum ;)
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2010, 17:37:28 Gönderen: emirtalha »
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
aaa, ben bu kitabı okumak istiyordum :)
katıldım hemen ::)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aaa, ben bu kitabı okumak istiyordum :)
katıldım hemen ::)

bol şans

SüsLü

• Ziyaretçi
değerli bi hediye kitap denilince akan sular durur dimi bende katılıcam akşam  :-*

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
değerli bi hediye kitap denilince akan sular durur dimi bende katılıcam akşam  :-*

bolşans

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
oo hediye çok güzelmiş şu sıralar almayı düşündüğüm kitaplar arasında  bende katılcam  devamını bekliyoruzz :D :D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
oo hediye çok güzelmiş şu sıralar almayı düşündüğüm kitaplar arasında  bende katılcam  devamını bekliyoruzz :D :D

çarşamba günü bir öğretmenle görüşmem var onun okul kütüphanesi için seçmediklerinide ekleyeceğim. Kitaplarıma gözüm gibi bakıyorum hiç kullanılmamış gibiler. Ayrılmak zor olacak ama ben okudum okumak isteyenlerede ulaştırayım istiyorum. Aslında iki kitapla başlatacaktım konuyu ama diğer kitap biraz itici gelebilir diye düşündüm ve vaz geçtim "Kanla Abdest Alanlar"

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
bende katılıyorum
hayırlı olsun kampanyan sanada bizede bool hediye getirsin:)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
bende katıldım
olduğu kadar olmadığı kader..