bence o deneyimlerini yazıpta kazananlara gönderilir diye düşünüyorum.
arkadaşlar bu her hafta açıklanıyormu yoksa böyle toptanmı açıklandı?
deneyimde yazdım tarifte yazdım ama yine yokum yine yokum hala iyimserim ama
Bende kazanmışım ,benim tarifi deneyin arkadaşlar tavsiye ederim
kazananları kutlarım..
bu arada yarışma hala devam ediyormu acaba ?
kazananları tebrık ederim, bende kazanmışım

hediyesi gelen arkadaşlar hediyesini foto ceke bilirlermi aceba hediyeyi çok merak ediyorum. Sanırım hisarla denedim biliyorum önce anlaştılar sonra vaz geçtiler çünkü hediyeyi ayrı ayrı göndereceklerini sanmıyorum. tekrar kazananları tebrık ediyorum güle güle kullanın.
hediyesi gelen arkadaşlar hediyesini foto ceke bilirlermi aceba hediyeyi çok merak ediyorum. Sanırım hisarla denedim biliyorum önce anlaştılar sonra vaz geçtiler çünkü hediyeyi ayrı ayrı göndereceklerini sanmıyorum. tekrar kazananları tebrık ediyorum güle güle kullanın.
ben kazandığım hediyenin resmini kazananlar bölümünde kendi konuma koymuştum.Ordan resmine bakabilirsin.
ben kazandığım hediyenin resmini kazananlar bölümünde kendi konuma koymuştum.Ordan resmine bakabilirsin.
hediyen çok güzelmiş güle güle kullan. Sanırım banada bunun aynısı gelır. Tesekkür ederim foto için