sorulara cvp verdiğim halde tıkladıgımda bir sey olmuyor süreniz doldu diyor
mozillada oyle oluyor arkadaslar ınternet explorerdan deneyın ozaman cevap verebılıyorsunuz
mozilla deil google Chrome kullanıyorum olmuyor
mozillada oyle oluyor arkadaslar ınternet explorerdan deneyın ozaman cevap verebılıyorsunuz
expelorerden de aynısı oluyor..
ben explorerda oynadım sorun cıkmadı hıc
mozzilla da sorun oluyor bende oynayamadım
Arkadaşlar mozilla ve Google Cromede sorun oluyor tıklamada. O yüzden İnternet explorerla yarısmanız gerekiyor.
Yukarıdada uyarı olarak yazmıstım ama arkadaşların gözünden kaçmış galiba.
Yarışamayan arkadaşlar isimlerini söylerlerse ben onların puanını sıfırlayım, Explorer ile yeniden yarışssınlar..
(ask_ne_demek isimli üyemizinde puanı bu hatadan dolayı maximum puanı dahi aşmış. Onu da sıfırlamak zorunda kaldım, kendisinede bilgilendirme mesajı yolladım)
Not: Yukarıda flash diski kington marka resim koyduk, ama kazanan üyemize Toshiba marka 4 gb gönderecegiz, Bunu da hatırlatmak istedim.
Hepinize başarılar dilerim..
Arkadaşlar mozilla ve Google Cromede sorun oluyor tıklamada. O yüzden İnternet explorerla yarısmanız gerekiyor.
Yukarıdada uyarı olarak yazmıstım ama arkadaşların gözünden kaçmış galiba.
Yarışamayan arkadaşlar isimlerini söylerlerse ben onların puanını sıfırlayım, Explorer ile yeniden yarışssınlar..
(ask_ne_demek isimli üyemizinde puanı bu hatadan dolayı maximum puanı dahi aşmış. Onu da sıfırlamak zorunda kaldım, kendisinede bilgilendirme mesajı yolladım)
Not: Yukarıda flash diski kington marka resim koyduk, ama kazanan üyemize Toshiba marka 4 gb gönderecegiz, Bunu da hatırlatmak istedim.
Hepinize başarılar dilerim..
evet onun nıye oyle oldugunu bende anlamamıstım tekrar yarıstım şimdi ayrıca sıfırladıgınız ıcın tesekkurler dıger arkadaslara haksızlık olmasını ıstemem...