Gönderen Konu: Oy isteme  (Okunma sayısı 5604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Ynt: Oy isteme
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2010, 20:23:29 »
Sevdami? Edit:adina oy istiyor canim .edit da kim oldugunu herkes biliyor
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2010, 20:46:48 Gönderen: diazem »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

destek olana destek olurum

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2010, 20:26:43 »
 kimin adına istediğini bilmiyorum orda belirtmemişsiniz utkuveli ye oy vermeyin yazınca kendisnide çok iyi tanıdığım için belirtmek istedim
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2010, 20:47:22 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2010, 20:29:30 »
arkadaşlar bu forum dışındaki biri için oy istenince bu tarz cümleler yazılması gayet doğal lütfen anlayış gösterelim fakat o kişi oy isterse verip vermemek forum üyelerine kalmıştır kendi iradeleri ne yöndeyse o yönde haklarını kullanırlar ben onu tanıyorum verin demek değil oy istediği kişilerin o kişiyi tanıyıp tanıması daha önemlidir

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2010, 20:31:50 »
ben prensip olarak arkadaşına oy isteyenlere oy vermiyorum . şüpheli kişilerede forumdan mısın ?- nick in ne ? -şimdi forumdamısın ? diye soruyorum . bi nevi ahiret sualleri..

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 10 Ekim 2010, 20:38:23 »
arkadaşlar bu forum dışındaki biri için oy istenince bu tarz cümleler yazılması gayet doğal lütfen anlayış gösterelim fakat o kişi oy isterse verip vermemek forum üyelerine kalmıştır kendi iradeleri ne yöndeyse o yönde haklarını kullanırlar ben onu tanıyorum verin demek değil oy istediği kişilerin o kişiyi tanıyıp tanıması daha önemlidir
  haklısınz fakat tanıorum oy verin demiyorum burda nick olup isim yazmadığı için o kişinin öznur deil  sevda olduğunu belirtiyorum..

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2010, 20:41:53 »
anladım ama sorun başkası için oy istemesi
hanımı tanıyorum bende iyi bir hanımdır o konuda teredütümüz
yok dediğim gibi forum dışından olunca biraz sorun oluyor ama takdir oy verenlerde  :)
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2010, 20:48:31 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 10 Ekim 2010, 20:45:37 »
Ben x  hanimi tanimizrum.Linke baktim y adina oy istiyor.Kendi adina olsa bisey diyemem ama baskasi adina
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2010, 20:49:59 Gönderen: diazem »

destek olana destek olurum

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 10 Ekim 2010, 20:48:10 »
Arkadaşlar isimleri siliyorum ..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 10 Ekim 2010, 20:53:45 »
ellerindeki fakeler mi bitti acaba da gercek oy istiyorlar
dün aksam bana fakelerinden birisi msj yazdı biz gibi sabah aksam oy istemeye ugraşmazlarmış utanmadan öle diolar bide
elinde binlerce fake var istemezler tabi oy biz gibi isteyenlere de dilenci muamelesi yaparlar terbisizler...
bi ara üşenmeyip tektek link koyucam herkes şikayet etsin kapansın o fakeler diye ama biliyorum ben ugrasımla kalıcam 2 3kişi dısında kimse şikayet etmeyecek zaman ayırıp

Çevrimdışı utkuveli

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 11 Ekim 2010, 12:35:45 »
Arkadaşlar merhaba ben sevda gümüşsoy facede bir çok kişide bu isimle ekliyim gerçek ismim yani UTKUVELİ oğlumun ismi.Birçok oylu yarışmalara katıldım fakat hep hüsrana uğradım bunun içinde hep yarışmalarımı yarıda bıraktım geçen günde böyle birşey oldu daha sonra bahsettiğiniz arkadaş benden yardım istedi bende tamam dedim kırmadım ve burdan istiyim dedim hata etmişim öyle biri olduğunu hiç duymamıştım ilk defa şimdi sizden öğreniyorum bi daha istememde zaten bu konuyu açtığınız içinde teşekkür ederim.Forum'a fazla  giremiyorum çünkü bebeğim var ve eşimde pek izin vermior fırsat buldukça giriyorum konulara bakıyorum o kadar yarışmaya girdim burdan sayılıdır oy istemem umarım anlatabilmişimdir kendimi