Düzenli olarak yaptığımız hediyeli yarışmaların bir yenisini başlatıyoruz. Kısa süre inceleme konuğumuz olan Cooler Master’ın çevrebirim markası olan CHOIIX dizüstü soğutucularını hediye ediyoruz.
5 adet veriyorlarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yaz aylarında çok gerekli bir ürün... İnş çıkar
benim ihtiyacımda var inş. çıkar
ben zalman soğutucu kullanıyorum. arkadaşlar soğutucunun kalitesi hangi malzemeden yapıldığı. kaç usb out verdiği gibi fanların rpmleri gibi faktörleri göz önünde bulundurmak lazım. öyle her soğutucu kullanılmaz. beleş bile olsa.
dizüstü sogutucu nasıl birşey ben hayatı çok geriden takip ediyorum galiba cahillik böyle birsey işte bu siteye bile bugün ilk defa giriyorum arkadas sayesinde ve ilk defa yazıyorum acaba ne olacak
dizüstü sogutucu nasıl birşey ben hayatı çok geriden takip ediyorum galiba cahillik böyle birsey işte bu siteye bile bugün ilk defa giriyorum arkadas sayesinde ve ilk defa yazıyorum acaba ne olacak
est. dizüstünde aşırı ısınma için benim eski dizüstüm aşırı ısınırdı ama Allaha şükür şimdikinde yok eğer böyle aşırı ısınma varsa bilgisayaranızda katılın bir şansınızı deneyin
Adı üstünde zaten. Cahillikle alakası yok sadece biraz mantığı kullanmak gerek..
Katıldım.Herkese bol şans.
anket kısmını bulamadım,yardımcı olur musunuz?