Gönderen Konu: Tabakcanak.com En Güzel Sunum Yarışması  (Okunma sayısı 1636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Tabakcanak.com En Güzel Sunum Yarışması
« : 05 Ekim 2010, 08:43:12 »
Tabakcanak.com hayranları en yaratıcı sunumu seçiyor. Sunum konusunda iddialıysanız; en güzel ve yaratıcı sunumları ben hazırlarım diyorsanız Yaratıcı Sunumlar Yarışması ile hem bu iddianızı kanıtlayacak hem de ödül kazanacaksınız.
Hayallerinizdeki sunumu hazırlayıp fotoğraflayarak tabakcanak.com sayfası tarafından açılan Yaratıcı Sunumlar Yarışıyor! etkinliğine gönderin. tabakcanak.com hayranları tarafından en çok beğenilen fotoğrafa sahip olun ve ödülü kazanın.

31 Ekim'e kadar gönderilen ve yarışma şartlarına uygun olan fotoğraflar, 1-14 Kasım tarihleri arasında tabakcanak.com (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) sayfasında yayınlanarak tabakcanak.com hayranlarının beğenisine sunulacak. Bu tarihler arasında en çok beğenilen fotoğrafın sahibi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dan "Lunart 3 Parça çocuk set"i ve "Berghoff Çocuk 5 parça Önlük Seti-Sherrif Duck" kazanacak.

Yarışmaya Katılabilmek için yapmanız gerekenler:
1. Yaratıcı Sunumlar Yarışıyor! etkinliğine katılarak size ait sunum fotoğrafınızı buraya yüklemek.
2. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde bulunan tabakcanak.com sayfasını beğenmek.
3. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alan yazıya ad,soyad ve bu etkinliğe yüklediğiniz fotoğrafın linkinin bulunduğu bir yorum bırakmak.

Bu adımları gerçekleştiren katılımcıların fotoğrafları 01.11.2010-14.11.2010 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında yayınlanacak ve hayranlar tarafından en çok beğenilen fotoğraf birinci seçilecek.

Tabakcanak.com'un sunduğu bu fırsattan siz de faydalanın, Sunumunuzla ödülü kazanın!

Yarışmaya katılmadan önce lütfen aşağıda yer alan Katılım Koşullarını okuduğunuzdan emin olun.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tabakcanak.com En Güzel Sunum Yarışması
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2010, 09:51:33 »
yinemi beğenili ben pes etim bu tür yarışmalardan :(

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2010, 11:56:46 »
yinemi beğenili ben pes etim bu tür yarışmalardan :(

+1

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2010, 12:00:32 »
beğenili değilde onlar seçseler olur olmadık şeylerle oyla hediye kazanılıyor açıkcıs üzülüyorum bu duruma

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2010, 12:03:17 »
beğenili değilde onlar seçseler olur olmadık şeylerle oyla hediye kazanılıyor açıkcıs üzülüyorum bu duruma

katılıyorum sana canım  okadar çok böyle güzel işler yapan arkadaslar varki mesela yemekle ilgilenen sen derya 3 ama  bu hileciler yüzünden bu insanların önü kapaıyor.şimdi yükler dandik bir resim.ver fakelerı ver fakelerı.sen emek verdığınle kalırsın.ve sinri olduğunla

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2010, 12:05:40 »

katılıyorum sana canım  okadar çok böyle güzel işler yapan arkadaslar varki mesela yemekle ilgilenen sen derya 3 ama  bu hileciler yüzünden bu insanların önü kapaıyor.şimdi yükler dandik bir resim.ver fakelerı ver fakelerı.sen emek verdığınle kalırsın.ve sinri olduğunla
saol canım aslında hem beğeni hem onlar seçmeli ama ben yarışmayı takip edicem eğer estetikten uzak olup oy toplayarak hediye almaya çalışan olursa ilk ben sayfaya şikayet edicem emek veren kazansın

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2010, 12:09:08 »
jüri seçmiş olsaydı katılırdım
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2010, 12:17:54 »

saol canım aslında hem beğeni hem onlar seçmeli ama ben yarışmayı takip edicem eğer estetikten uzak olup oy toplayarak hediye almaya çalışan olursa ilk ben sayfaya şikayet edicem emek veren kazansın

takip et bizede haber ver bizde edelim şikayet artık böyle yapalım çilek bence özellikle yemek yarışmalarında.