pronected'ta zafer duraka noldu meral hanım, yoksa modem aç kapaçılık ile yaptığınız 60 maili yemedi mi oranın yoneticileri, sizi herkes bilio artık bıktı insanlar...
HIGH SCHOOL MUSICAL 3 SENIOR YEAR YARIŞMASI
Yarışmamızdan hediye kazananlar
Dilek Gücük
Yunus Emre Karatekin
Ceren Ejder
Büşra Akgöz
Özlem Çakaloğulları
Pınar Kaan Işık
Burcu Ataman
Beyza Durak
Çiğdem Öztürk
Eda Özdere
Burası sonuçların açıklandığı bölüme benzemiyor değil mi
Ama konuyla az bağlantılı sanki dimi
muhahaha helal olsun meralese ya. hak hukuk dinlemeden kazanıyor. tebrik etmek lazım sadece. ama kampanya kampanya diye kafayı yemiş herhalde. bu kadar insanın ahını alıyor ve başkalarının haklarını yiyor. satsın bakalım netten 1100 Tl ye onu bunu.. neyse. yazılacak daha çok şey var ama değmez.
kendisi doyumsuz olup ve çok açtır..
yapma ya sen kaç kampanya kazandın yaz bakalım artı buradan çekilişle kazandım hile yapmak söz konusu değil ama sizin dilinize yapışmış bir kere 10000 kişi arasından çekilişle kazansam yine hile yapmış dersiniz
modem aç kapa ve 5-10 bin maille katılsam bende kazanırım meral hanım, halka karışın artık bırakın bu işleri de bizde kazanalım... asosyal oldunuz bizide hediyesiz bıraktınız, şirketler kampanya yapmıo sizin yuzunuzden ...
sen futbol ekstranın katılım şartlarını okumamışsın herhalde atıp tutmak kolay tabii adım ağzına sakız gibi yapışmış katıl sende kazan kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş seninkide o hesap bana laf atıp durma çekilişten kazandım alt tarafı bir puma kit için 10000 mail gönderecek kadar ne zamanım var ve ne de uğraşırım ama demekki sen uğraşmışsın ama olmamış çok üzüldüm çok
kesin hile war bu kadarda olmazzz olamazzzz
ne hilesi var ya çekilişle kazandım
muhahaha helal olsun meralese ya. hak hukuk dinlemeden kazanıyor. tebrik etmek lazım sadece. ama kampanya kampanya diye kafayı yemiş herhalde. bu kadar insanın ahını alıyor ve başkalarının haklarını yiyor. satsın bakalım netten 1100 Tl ye onu bunu.. neyse. yazılacak daha çok şey var ama değmez.
hak hukuku sanamı soracağım çekilişten kazansamda hile yapıyor deniliyor takmışsınız bana bilmediğiniz daha o kadar çok isim varki kampanyalarda kazanan ama siz acemisiniz acemiliğinize veriyorum sizde öğrenin zamanı gelince anlarsınız