Siyteyi yapan ajans aynı zamanda linkte verdiğim filmide çekiyor..Ayrıca filmin fragmanlarıda kader değiştirilebilirmi repliklerinden oluşuyor..
Anket cevaplanmıyor bir türlü.
ben diazemi dinledim film yazdım
FikriMühim Sevgili FikriMühimler Problem giderilmiştir. Şimdi Anketimizi yanıtlayabilirsiniz.
faceden yazmıştım cevaplamışlar. ben yanıtladım şimdi. sorun olmadı
FikriMühim Sevgili FikriMühimler Problem giderilmiştir. Şimdi Anketimizi yanıtlayabilirsiniz.
faceden yazmıştım cevaplamışlar. ben yanıtladım şimdi. sorun olmadı
teşekkürler arkadaşım

bu sefer cevapladıktan sonra kayboldu bekleyen anketlerden
sorunu düzetmişler anket cevaplanıyor, tekrar gelmiyor artık
Sevgili kaderdegistirilebilirmi.com takipçileri,
İnternet sitemiz açıldığından beri kader konusunda bizimle paylaştığınız fikirleriniz için teşekkürler. Kaderdegistirilebilirmi.com'da süren geri sayımın son 10 gününe giriyoruz.
Kaderdegistirilebilirmi.com’da yarından itibaren, son 10 gün boyunca, her gün bir değişiklik olmaya başlayacak. Her gün o günkü değişikliği fark edip Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine bildiren ilk 10 kişi özel hediyemizi almaya hak kazanacak. Hediyemizi şimdilik açıklayamıyoruz çünkü sürpriz.
Siz de kaderdegistirilebilirmi.com’u hergün dikkatle takip edin ve bu sürpriz ödülü kaçırmayın.
aman be hediye vermemek için 24 saat blogda aramamı yapcaz >:(zaten hediyede belli değil
bugunkü değişiklik sağ alttaki kırmızı imaj yazısı