Türkiye'nin en iyi fırsat sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin işbirliği ile hazırlanan yeni kampanyamız başlıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'a en çok yakışacağını düşündüğünüz sloganı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki Sepetedindir facebook sayfasında paylaşın. Kampanya sonunda en çok beğeniyi alan ilk 3 kişiden biri olun hediye çeki kazanın, kendi hediyenizi kendiniz seçin.
Ödüller:
En çok beğeniyi alan slogana tam 150TL'lik hediye çeki
En çok beğeniyi alan 2. slogana 75TL'lik hediye çeki
En çok beğeniyi alan 3. slogana 25TL'lik hediye çeki
Kampanya sonuçları 10 Ekim 2010 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde yayınlanacaktır.
admin ya hile karışırsa lütfen bizi bu konuda rahatlatabilirmisin artık bu yarışmalardan soğudum fakeciler sayesinde ya
Hile konusunda hassasız konuyu firmaya ileteceğim.
Bu firmanın hiçbir yarışmasına güvenmiyorum ben arkadaş önerek 50 liralık hediye çeki kazanmıştım 50 liraya rezil oldum gönderdikleri ürünler bozuk müşteri hizmeteri yok karşınızda muhattap yok faceden yazış dur birde mesajlarınızı siliyorlar müşteri hizmetleri numarası var karşınızda alo diyecek birisi yok dün beni müşteri hizmetleri arayacaktı güyaa arayanda yok bu firma ürün sattıkları kişilere ürünleri bile göndermiyormuş bence araitırın ondan sonra katılın boşuna sizide uğraştırmasınlar şikayet.com ada bu firma ile ilgili bakmanızı öneririm..
Artık ben 50 lira için uğraşmaya değmez diyerek bıraktım emeklerime acıdım hele verecekleri ödülleri gördümde bence imkansız ötesi öyle bir site için...
Firma yetkilileri le ben direk telefonda görüştüm.
Bir problem olacağını düşünmüyorum.
Yarışmayı hergünkampanya ile ortak yaptıkları için mecburen görüşmüşler sizinle beni ne arayan oldu nede telefonlarıma çıkan keşke diğer düzenledikleri yarışmalarda da tüketiciye biraz değer verseler umarım sizin aracılığınızla hediyeleri verirler..
bu arada bu firma benimde kazandığım hediyelerimi yollamadı laf açılmışken söylemek istedim biliyorum yeri değil ama resmen meletiyorlar hediye paketi kazanmıştım tam 3 hafta uğraştım ve sonunda bana gelen ürünler 1 liracılardaki ürünlerden daha kötüydü
Devir teknolojik,hızlı devir
Sen de tıkla,avantaja çevir
Kalite burada,çeşit burada
Haydi durma Sepeteindir !
Benim sloganım..
Herkese bol şans dilerim...
Markanı seç,bize bildir Bir tık'la al,sepete indir! (2.sloganım)