Gönderen Konu: GeBe esprili tişörtü için en beğenilen sloganı arıyor !  (Okunma sayısı 1214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
1 Ekim Sürprizi sizlere bugün merhaba diyor.
Evet bugün en beğenilen slogan yarışmamız başlıyooorrr..

GeBe esprili tişörtü için en beğenilen sloganı arıyor ! En beğenilen slogan seninki olsun esprili tişört Girl or Boy senin olsun.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
YARIŞMA KURALLARI
* Yazacağınız slogan tişörtün üzerindeki konu ile ilgili olmalıdır. Bunun dışındaki yorumlar silinecektir.
* Girl or Boy - Kız yada Erkek temalı tişörtümüz için örnek slogan şu şekilde ;
" Miniciğim ama tatlıyım, çıplağım ama korunaktayım.Söyleyin bana kız mıyım oğlan mıyım ? " bu slogan size fikir vermesi amacı ile tarafımızdan
yazılmıştır. Kız mı erkek mi ? temalı bu tişörtümüz için sizden daha güzel sloganlar bekliyoruz :-)
* Kopya sloganlar dikkate alınmayacak ve silinecektir.
* Her yarışmacı sadece bir slogan ile yarışabilir.
* Yarışma sonucu yazdığınız sloganın en beğenilen olması ile belirlenir.Yani "en çok beğeni" alan, sloganın sahibi hediyeyi almaya hak kazanacaktır.
* Hediye tişörtümüzün beden bilgileri ; XS, S, M, L dir. Değişim söz konusu değildir.
* Hediyeniz adresinize kargo ile teslim edilecektir ve kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır.
* Yarışmamız 08.10.2010 tarihinde sona erecektir.

Herkese başarılar, bol şanşlar
SEVGİLER...
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı sezenist

• Acemi Kampanyacı
  • **
Sürprizleri severim,
Annemin karnında gizlenirim
Söyleyin bana,ben kimim?
(Ge)liyorum(Be)kleyin :)
(Benim sloganım)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
link vermek yasak ama sloganın çok hoş ben beğendim diycem valla :D