0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım senden ne kazandıgımı bilmiyordum ama dün cakmak ulaşmış annemin eline sanırım senden kazandıgım geldi emin olmamakla birlikte yazayım dedim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım senden ne kazandıgımı bilmiyordum ama dün cakmak ulaşmış annemin eline sanırım senden kazandıgım geldi emin olmamakla birlikte yazayım dedim:)evet canım hediyelik seçten kazandığındırgönderime başlamış çünkü güle güle kullan inş beğenirsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım senden ne kazandıgımı bilmiyordum ama dün cakmak ulaşmış annemin eline sanırım senden kazandıgım geldi emin olmamakla birlikte yazayım dedim:)evet canım hediyelik seçten kazandığındırgönderime başlamış çünkü güle güle kullan inş beğenirsin ters zamanda olmu ama sende birine hediye ediverirsin cnmaman diym çakmağın gazına gelip de bırakmışkn başlama tam sigarayı bırakmışken cakmak geldi ama cok güzelmis söylediler ben suan yurtdışında oldugum icin gelenleri göremiyorum