Gönderen Konu: Siemens ve WWF'den Eğirdir Gölü için bir imza da bizden  (Okunma sayısı 1618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
Siemens ve WWf; Eğirdir Gölü için güzel bir imza kampanyası başlatıyor. İki yıldır da gölün geleceğini tehdit eden kirlenmeye dur diyebilmek için de birlikte "Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat" projesini sürdürüyorlar. Bu projede de "Sensiz rekor olmaz" diyerek bizim de bu rekor imza kampanyamızda yerimizi almamızı istiyorlar.

Ülkemizin yüzlerce canlı türüne ev sahipliği yapan Eğirdir Gölü kirleniyor. Geleceği tehdit eden bu ikinci büyük tatlı su rezervini korumak için gelin elele verelim. Bu doğa, bu canlılar, bu güzel göl, bu hayat yarınlara kalsın.

Bunun için yapmanız gereken sanal buluşma fotoğrafında mesajınızla birlikte yerinizi almanız. Guiness Dünya Rekoru Eğirdir'in sesi olsun...

Sensiz olmaz: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu da WWF'nin sitesi. WWF Uluslarası doğal hayatı korumak için çalışan bir yardım kuruluşu. Aşağıdaki linkte de WWF'nin doğal hayatı korumak için neler yaptıklarını ve bizlerin de neler yapabileceğimize yol gösteren çok kapsamlı bilgilendirme sunuluyor. Site çok güzel bir tanıtım ve bilgilendirme veriyor bize. Takip etmenizi öneririm.

WWF: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2010, 13:24:54 Gönderen: DEMO »
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Siemens ve WWF'den Eğirdir Gölü için bir imza da bizden
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2010, 12:11:32 »
ben katıldım.
herkesi de duyarlı olmaya davet ediyorum...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
Ynt: Siemens ve WWF'den Eğirdir Gölü için bir imza da bizden
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2010, 14:01:06 »
22 kasım a kadar devam ediyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin