sanırım kamile kayıp 
evet bir süredir yok ortada
sanırım kamile kayıp 
yok kayıp değilmiş mukonun kampanya sonuçlarına yazmış az önce.
sanırım kamile kayıp 
yok kayıp değilmiş mukonun kampanya sonuçlarına yazmış az önce.
Evet ben de gördüm şimdi.
ben burdayım
kampanyay sonucu bellı taslaklarda kayıtlı fakat acıklamadım
sebebı sudur ; fırma cvb vermıyor fırma cvb vermedende acıklama yapmak ıstemedım
acıklıyorum fırma gondermıyor bu durumda kazanan arkadasa da sorumlu oluyorum
fırmayo bugun arycam umarım kesın cvb alırım
kazanan arkadasa urunu gıtmezse uzulmesın bende arada kalmıyım dıye acıklamadım
malum a-soe-la sınırlerımı ıyıce gerdı bır vaka daha yasamak ıstemıyorum
hedıye denızı de daha gondermedı
ben burdayım
kampanyay sonucu bellı taslaklarda kayıtlı fakat acıklamadım
sebebı sudur ; fırma cvb vermıyor fırma cvb vermedende acıklama yapmak ıstemedım
acıklıyorum fırma gondermıyor bu durumda kazanan arkadasa da sorumlu oluyorum
fırmayo bugun arycam umarım kesın cvb alırım
kazanan arkadasa urunu gıtmezse uzulmesın bende arada kalmıyım dıye acıklamadım
malum a-soe-la sınırlerımı ıyıce gerdı bır vaka daha yasamak ıstemıyorum
hedıye denızı de daha gondermedı
Bu firmalar sıkıntı oldular iyice hakikaten. Başka bir blogdan ben de ashoe la kazanmıştım, sonuç....
Peki bir cevap var mı hediye denizinden?
sanaltrend kampanyası sonuca bağlanamadı hala sanırım
ben kamileye hak veryorum kampanya başlarken çok iyiler sonrasında hediye göndermeye gelince kaçıyor firmalar tabi hepsi aynı değil oda napsın kazanan üzülmesn diye çekilişi yapmıyor sanaltrendi o yüzden açıklamadı sanırım
sımdı acıklıycam fırma gondermıycek urunu bu durumda ben daha da kotu duruma dusunuyorum
sureklı bırılerınden urun neden gelmedı dıye maıl gelmesı cok kotu bısey budurumdan dolayı acıklamıyorum
kı her zaman kampanya bıter bıtmez acıklarım ama ashoela ve sanaltrendden sonra artık fırmalarla kampanya yapmaktan nefret ettım
sımdı acıklıycam fırma gondermıycek urunu bu durumda ben daha da kotu duruma dusunuyorum
sureklı bırılerınden urun neden gelmedı dıye maıl gelmesı cok kotu bısey budurumdan dolayı acıklamıyorum
kı her zaman kampanya bıter bıtmez acıklarım ama ashoela ve sanaltrendden sonra artık fırmalarla kampanya yapmaktan nefret ettım
canım ben sanaltrendden kazandım bi başka arkadaştan, iki gün içinde elime ulaştı hediyem.
çok şaşırdım şimdi...