0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çeyizcileri tebrikleerakşamkini isteyen bende varıımolmaz bende yazın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineeeeee ozaman cekılısı hıc yapmayım aksama kaydı yayına sokuyum 1 nılgun2- bbck3-pretegmenakız yüreğimi hoplattıjn gerçek sandım valla bende seni tebrik edecektm gerçek sandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineeeeee ozaman cekılısı hıc yapmayım aksama kaydı yayına sokuyum 1 nılgun2- bbck3-pretegmenakız yüreğimi hoplattıjn gerçek sandım
eeeeee ozaman cekılısı hıc yapmayım aksama kaydı yayına sokuyum 1 nılgun2- bbck3-pretegmena
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineeeeee ozaman cekılısı hıc yapmayım aksama kaydı yayına sokuyum 1 nılgun2- bbck3-pretegmenakız yüreğimi hoplattıjn gerçek sandım valla bende seni tebrik edecektm gerçek sandımkafa buldu Kamile benimleee, ama random alacak intikamımı Evet lerzan yaa, sen kazanmadın mı, bize bırak, yyyütfeenn [/quoteben kazanmışım nerden geldğini bilmiyorum ama kargo geldi ücreti ödedim ama nerden kazandım hala bulamadım:))bana çıkarsa inş. çıkar zaten Ayşeye hediye ediceğim