0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingörev tamamlandıktan 24 saat sonra şifreler girio die biliorumdün sayfa açılmadığından da buraya konuşma penceresi konmuşchat te, daha yeni görevler gelmeden şu anda gizli gizli biliyor bazı kişiler; şifreleri oyunun ilerleyişini diyorum pan biz de kek gibi bekliyoruz bu kadar adil olmayan bir oyun daha o- la- maz !...
görev tamamlandıktan 24 saat sonra şifreler girio die biliorumdün sayfa açılmadığından da buraya konuşma penceresi konmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingörev tamamlandıktan 24 saat sonra şifreler girio die biliorumdün sayfa açılmadığından da buraya konuşma penceresi konmuşchat te, daha yeni görevler gelmeden şu anda gizli gizli biliyor bazı kişiler; şifreleri oyunun ilerleyişini diyorum pan biz de kek gibi bekliyoruz bu kadar adil olmayan bir oyun daha o- la- maz !...efesin değişmeyen tatlarını unuttun galiba...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buna tıkladıgımda direk Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'a yönleniyorum tüm görevlerim bitti ne yapacağım şimdi bilmiyorum offf. biri yardım etsin lütfen