Gönderen Konu: miller kampanyası  (Okunma sayısı 103743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı e1e2e3

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: miller kampanyası
« Yanıtla #300 : 05 Mart 2009, 21:08:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   ki şifreyi çözen varmı
bende bununla ilgili birşey bulamadım arkadaşlar çözen yokmu?

arkadaşlar 1 önceki msjımda söledim , o bölümde kendi kayıtlı olduğunuz resmi yükleyeceksiniz o siteye....

o görev dışındaki tüm görevlerde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   burada...
burada sesler ile ilgili birşeyler var,resim yükleme olayı değil yani.ben yukarıdaki linke baktım,ses dönüştürücü gibi birşey var.ama yapamadım yinede

Çevrimdışı linkinpark

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #301 : 05 Mart 2009, 21:09:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   ki şifreyi çözen varmı
bende bununla ilgili birşey bulamadım arkadaşlar çözen yokmu?

arkadaşlar 1 önceki msjımda söledim , o bölümde kendi kayıtlı olduğunuz resmi yükleyeceksiniz o siteye....

o görev dışındaki tüm görevlerde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   burada...
burada sesler ile ilgili birşeyler var,resim yükleme olayı değil yani.ben yukarıdaki linke baktım,ses dönüştürücü gibi birşey var.ama yapamadım yinede

görevin ismi ne?
gelin beraber kazanalım

ayse11

• Ziyaretçi
« Yanıtla #302 : 05 Mart 2009, 22:01:48 »
haritadaki görevler bitti. şimdi ne olacak? yeni görev nerden gelecek.. o ses zımbırtısı olayı nerde nasıl bulucam.. yardımcı olacak kimse var mı?

Çevrimdışı e1e2e3

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #303 : 05 Mart 2009, 22:48:22 »
arkadaşlar profilinizde mesajlar kısmı varya,oraya girin,eğer tüm görevler bittiyse 1 mesajınız olması gerekiyor.o mesajda bu link var.bu linkte de o ses olayı.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben anlayamadım bu mesajın ne oldugunu,belki sizler çözersiniz ;)

Çevrimdışı capsgirl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #304 : 05 Mart 2009, 23:00:35 »
Themis

Medusa organizasyonunun içine sızmayı başardım.
Dünyanın en büyük radyo vericilerine özel bir sinyal yayacak araçlar yerleştiriyorlar.
Araçları çalıştıracak ve durduracak kodlar ses dosyası olarak gönderiliyor.

Sana bu dosyaları çözmeni sağlayacak bir araç yolluyorum.
Ele geçirdiğim ses dosyalarını P.U.N.K'a yollayacağım.
Benden haber bekleyin.

Çevrimdışı capsgirl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #305 : 05 Mart 2009, 23:07:41 »
Artık şifre çözmeyi öğrenmein vakti geldi. Perseus hareketi olarak buranın güvenliğini sağlamak için bundan sonra ki mesajları şifreli olarak alacaksın
Sana şifreli bilgileri çözmek için bir araç veriyorum Bu aracı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde bulacaksın Anahtarı 110276 olarak ayarlamalısın. Yazı alanının içine techne yaz Şifrele butonuna bastığınızda karşına çıkan kodu operasyonu tamamlamak için kullan

bu program telefon sesini sayıya dönüştürür. Bazı şifreler için T9 gerekli atesin gibi
programı ile kodları çözün ve T9 mesaj servisi ile çıkan sayıları girin atesin yazacak onuda sifre yerine girin

Çevrimdışı e1e2e3

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #306 : 05 Mart 2009, 23:12:00 »
Artık şifre çözmeyi öğrenmein vakti geldi. Perseus hareketi olarak buranın güvenliğini sağlamak için bundan sonra ki mesajları şifreli olarak alacaksın
Sana şifreli bilgileri çözmek için bir araç veriyorum Bu aracı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde bulacaksın Anahtarı 110276 olarak ayarlamalısın. Yazı alanının içine techne yaz Şifrele butonuna bastığınızda karşına çıkan kodu operasyonu tamamlamak için kullan

bu program telefon sesini sayıya dönüştürür. Bazı şifreler için T9 gerekli atesin gibi
programı ile kodları çözün ve T9 mesaj servisi ile çıkan sayıları girin atesin yazacak onuda sifre yerine girin

bu msj show tv teletext'teki msj değil mi?

Çevrimdışı blackday

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Tam Bir Blog
« Yanıtla #307 : 05 Mart 2009, 23:36:35 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ben bunu bulamadı... arkadaşlar telefona her görev mesajı geldiğinde ücrete tabii mi yoksa mesajlar ücretsiz mi geliyor...
Bu da benim blogum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #308 : 06 Mart 2009, 00:21:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ben bunu bulamadı... arkadaşlar telefona her görev mesajı geldiğinde ücrete tabii mi yoksa mesajlar ücretsiz mi geliyor...

o adres şuan bir işe yaramıyor

teletekse önceden girilmiş sadece, ilerleyen bir görevde karşımıza çıkacak

sms  ise ücretli  faturalıda 1 sms kontörlude 2 knt
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı biricik85

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #309 : 06 Mart 2009, 01:01:09 »
arkadaşlar bu oyun sitesi ücretlimi?