ben forum sayfasını çok sevdim zaten hobilerimden biride yeni çıkan cep telefonlarının özelliklerini incelemek

bu arada forum sayfasının biraz eksiklikleri var oda zamanla düzelir heralde görüş ve öneriler bölümü yok mesela üyelerin görüş ve önerilerini paylaşabileceği

ek olarak hediye sorunu halledilirse çok güzel olur

resimlerde birton hediye var gözüküyor ama sadece 2,10,20,30 tl , çamur maskesi orkideli şampuan bide ece zeytin paketi hediyeleri aktif yani şuan sadece bu hediyeler alınabiliniyor bu sorun halledilirse çok güzel olur bence
@ LEGOLAS, Görüşlerinizi bildireceğiniz form, sitenin en alt kısmındaki bağlantılar arasında bulunmaktadır.
Sitedeki eksikleri hızla tamamlamaya çalışıyoruz.
Hediye formlarındaki eksiklikler de tamamlanmak üzere.
İlginize teşekkürler.
Tüm içeriklere aynı yorumu yapıştırdım, o yüzden üyeliğim durduruldu demiyorsunuz da yalan oldu diyorsunuz. Hediye alanlar nasıl alıyor?
üye olamıyorum kabul etmiyor nedense
Ayrıca davet sistemini geliştireceğiz. Her üyenin bir linki olacak ve o bağlantıdan gelen üyeler için puan kazanacaksınız.
sabırla bekliyorum şu kişiye özel linki, sırf maille arkdaşları bıktırdığım için üye toplayamıyorum 
Davet gönder sayfanızda artık size özel bir link var. Bu linki istediğiniz arkadaşınızla paylaşabilir, onları üye yaparak her birinden 10 puan kazanabilirsiniz.
şurdaki kelimeleri hiç bir mod görmedimi merak ediyorum ben !
şurdaki kelimeleri hiç bir mod görmedimi merak ediyorum ben !
Moderatöre bildir kısmını kullanırsanız çok daha önce görebiliriz.