türk firmalar her konuda cimri. burdada görüldüğü gibi oraya ipad bile koymuşlar ama birde puanına bakın. kazanılması imkansıza çok yakın. bunu bildikleri için koymuşlar oraya. biraz daha bonkör ve gerçekçi olun. görüceksikniz çok iyi işler başarcaksınız.
benim öle yapmamıni nedeni sitede bir ciddiyet göremedim. sitede 2-3 kişi sürekli konu açmış. bundan kaynaklanıyor.
eren çok yanlış düşünüyorsun, hiçbir firma kendini maddi sıkıntıya sokacak işlere kalkışmaz, çok fazla hediye vermek onlara yarardan çok zarar sağlar, kısa sürede batan birçok firma gördüm, bunlara örnek anketle.com, oltaat.com
ha sen sanırım lockerza üyesin ve orayı kıyaslamışsın kanımca, lockerz çok büyük sponsoru olan bir firmadır, ve o çok büyük bir projenin hayata geçirilişidir
cepsilon revizyon yaparak yayın hayatına yeniden başladı ve yeni bir site, az kişinin konu açması çok normal, bizim üye toplamamız sayesinde site büyüyecek, reklam alacak belkide sponsor bulacak, he diyince ipad kazanılsa ohooo,
ben cepsilonu beğendim fakat en büyük eksiği özel linkimin olmaması, bu giderildiğinde çalışmalarıma başlayacağım

kolay gelsin...