Gönderen Konu: Cepsilon'da Puan Biriktirdikçe Hediye Kazanın  (Okunma sayısı 12649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eren42

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Cepsilon'da Puan Biriktirdikçe Hediye Kazanın
« Yanıtla #30 : 20 Ağustos 2010, 01:01:50 »
türk firmalar her konuda cimri. burdada görüldüğü gibi oraya ipad bile koymuşlar ama birde puanına bakın. kazanılması imkansıza çok yakın. bunu bildikleri için koymuşlar oraya. biraz daha bonkör ve gerçekçi olun. görüceksikniz çok iyi işler başarcaksınız.
benim öle yapmamıni nedeni sitede bir ciddiyet göremedim. sitede 2-3 kişi sürekli konu açmış. bundan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı koraykupe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #31 : 20 Ağustos 2010, 01:46:15 »
Haftada bir üyeye iPad verelim, peki bize nasıl bir katkısı olacak sitede işlem yapan kullanıcıların? Mantıklı bir çözüm üretirseniz değerlendiririz.

Şu anda çeşitli sitelerdeki eski üyeliklerinie bakın. Mesela Facebook'u kaç aydır ya da yıldır kullanıyorsunuz? Diyelim ki 1 senedir... Peki ne verdi size Facebook? Hiçbir şey. Peki örnek veriyoum X ay Cepsilon'da takılsanız biz de size büyük ödüllerden birini versek nasıl olur? Ya da elbette sıkça takıldığınız, binlerce mesajınızın bulunduğu forum siteleri vardır. Bunlar size ne hediye veriyor? Hiçbir şey.

Bizim amacımız kısa sürede birkaç ödül dağıtıp kaçmak değil. Uzun vadede başarı gösteren üyeleri ödüllendirmek.

Türk firmalar bu konuda cimri ise lütfen böyle bir sistemi yapan ve ödülleri gerçekten gönderen yabancı sitelere örnek veriniz. Mesela sadece davet yoluyla para kazanmayı vaat eden sitelere siz aslında bir sürü üye kazandırmış oluyorsunuz. Fakat bizim sitemizde saçma sapan yorumlar yaparak bize bir şey kazandırmış olmuyorsunuz.

Tabi bizde de davet ettikçe puan kazanma var ve önceki mesajımda belirttiğim gibi bu sistemi de geliştireceğiz ve yine en çok puanı davetlerden kazanacaksınız.

Ayrıca Facebook hayran sayfamızdaki kişi sayısı 200'ü geçtiğinde günlük bazı kampanyalar yapacağız. Örneğin en basitinden, ilk yorum yazan kişiye 200 puan. (Bu bir örnekti ve aynı şekilde uygulanmayabilir.)

Süperteklif ilk açıldığında para kazanabilmek için yüzlerce kişiyi üye yapmanız ve onların da yüzlerce üyesi olması gerekiyordu. Ama bir şekilde herkes biliyordu o siteyi. Kimse de kardeşim siz ne kadar cimrisiniz diyemedi. Sonuç ne oldu? Süperteklif kapandı. Napolyon ismiyle devam ediyorlar.

Kim 2-3 günlük bir çabayla iPad veriyor çekiliş kurasız bilelim.

Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2010, 01:50:57 Gönderen: koraykupe »

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 20 Ağustos 2010, 01:53:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
türk firmalar her konuda cimri. burdada görüldüğü gibi oraya ipad bile koymuşlar ama birde puanına bakın. kazanılması imkansıza çok yakın. bunu bildikleri için koymuşlar oraya. biraz daha bonkör ve gerçekçi olun. görüceksikniz çok iyi işler başarcaksınız.
benim öle yapmamıni nedeni sitede bir ciddiyet göremedim. sitede 2-3 kişi sürekli konu açmış. bundan kaynaklanıyor.
eren çok yanlış düşünüyorsun, hiçbir firma kendini maddi sıkıntıya sokacak işlere kalkışmaz, çok fazla hediye vermek onlara yarardan çok zarar sağlar, kısa sürede batan birçok firma gördüm, bunlara örnek anketle.com, oltaat.com
ha sen sanırım lockerza üyesin ve orayı kıyaslamışsın kanımca, lockerz çok büyük sponsoru olan bir firmadır, ve o çok büyük bir projenin hayata geçirilişidir

cepsilon revizyon yaparak yayın hayatına yeniden başladı ve yeni bir site, az kişinin konu açması çok normal, bizim üye toplamamız sayesinde site büyüyecek, reklam alacak belkide sponsor bulacak, he diyince ipad kazanılsa ohooo,

ben cepsilonu beğendim fakat en büyük eksiği özel linkimin olmaması, bu giderildiğinde çalışmalarıma başlayacağım :)

kolay gelsin...

Çevrimdışı eren42

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 20 Ağustos 2010, 01:54:24 »
ben ipad 1i haftda verin demiyorum. zaten o ipadi kimse kazanmıycak ve kazanamaz. bence siz onu kaldırın yerine daha gerçekçi hediyeler koyun puanlarını düşürerek. mp3 tişört vb. siteniz böyle popüler olur anca. daha fazla kişiye hediye vererek kazanılması imkansız gibi bir hediye vererek değil. başarılar.

Çevrimdışı koraykupe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2010, 02:20:45 »
Hediye seçeneklerimiz her geçen gün artıyor. Yeni telefon modelleri ekleniyor, Ebimkpss'den indirim çeki eklendi. Kozmetik ürünleri eklenmek üzere ve yeni sponsorlarımız oldukça eklemeye devam edeceğiz.

Sitemizi takip eden her zaman kazanacak. Dolayısıyla puan kazanmak için yapılabilecek işlem sayısı artacak. Bu yarışmalarda birinci örneğin 500, 1000, 2000, 3000 hatta daha fazla vs puan kazanacak (yarışmanın büyüklüğüne göre değişebilir.)

Sadece başlık açarak ve yorum yazarak puan toplamaya kalkıştığınızda söylediklerinizde haklısınız. Bu seçenekleri artırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Davet sistemini geliştirdiğimizde de her gün onlarca üye kazandırdığınızı bir düşünün!

Bu arada önümüzdeki günlerde yarışmalarımızdan ilki başlayacak. Siteden duyurulacaktır.

Görüşleriniz için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2010, 02:22:29 Gönderen: koraykupe »

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2010, 02:23:58 »
Bende Kül Kedisinin davetiyle uye olmuştum. Biraz karıştırdım pek birsey anlamamıştım.
Kozmetik ürünleri çoğalırsa katılırım bende.  ;D
Ayrıca isteyen katılır isteyen katılmaz sorun nedir anlayamadım.  :-\
Artık hediyeleri beğenmiyor kimse  :) ne günlere düştük
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2010, 02:29:26 »
ya 200 puana 2 tl bakiye yüklüyolar bu bile güzel, 200 puanı yapmakta bir gün alır anca adam gibi uğraşılsa :)
hediyeler güzel bana göre

Çevrimdışı koraykupe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #37 : 20 Ağustos 2010, 02:31:19 »
Bende Kül Kedisinin davetiyle uye olmuştum. Biraz karıştırdım pek birsey anlamamıştım.
Kozmetik ürünleri çoğalırsa katılırım bende.  ;D
Ayrıca isteyen katılır isteyen katılmaz sorun nedir anlayamadım.  :-\
Artık hediyeleri beğenmiyor kimse  :) ne günlere düştük

Size iyi bir haberim var. QSPA'nın tüm kozmetik, zayıflama ve güzellik ürünleri hediye reyonumuza eklenecektir. Birazdan...

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2010, 02:38:02 »
ooow.
Teşekkür ettik.
Yarın bütün kızlar orada olur. :D
Bu arada iphone için güzel bilgiler var. Ben hala alışamadım. Çözemediğim bir sürü şeyi var..

Mümiin üye olursun dimi  ;D ;D Şimdiden başladım heheh... :D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 20 Ağustos 2010, 02:39:02 »

Mümiin üye olursun dimi  ;D ;D Şimdiden başladım heheh... :D
olurum ama önce kişiye özel link koysunlar ;D