site ve gurup linkleri hata veriyor katılacam ama sürekli denememe rağmen sorun yaşıyorum
sonuç açıklandımı? kaçırdım galiba
sonuç açıklandımı? kaçırdım galiba
blogda görünmüyor henüz...
kraliçemiz süsleniyor

arkadaşlar bir kaç gündür forumda görünmüyor işleri olabilir. kim bilir belkide kampanyalar için firmalarla birebir temesa geçti.

bir sürü destekçi firması var tebrik ediyorum kendisini gecikmelerle ilgili geçerli bi sebebi vardır.
arkadaşlar fark etmişsinizdir 1 haftadan fazla bi süredir foruma girmiyorum.kampanya sonuçlarım gecikti hatta bazı kazanan arkadaşlarımın adreslerini firmalara bile yazamadım henüz.gecikmeler için kusura bakmayın.geçerli sebeplerim vardı.çok rahatsızlandım ama çok şükür şimdi iyiyim.anlayacağınızı umuyorum.bu akşam gecikmiş olan tüm işlerimi halledicem
arkadaşlar fark etmişsinizdir 1 haftadan fazla bi süredir foruma girmiyorum.kampanya sonuçlarım gecikti hatta bazı kazanan arkadaşlarımın adreslerini firmalara bile yazamadım henüz.gecikmeler için kusura bakmayın.geçerli sebeplerim vardı.çok rahatsızlandım ama çok şükür şimdi iyiyim.anlayacağınızı umuyorum.bu akşam gecikmiş olan tüm işlerimi halledicem 
geçmiş olsun tatlummm
bekleriz nolcak sankim sen iyi olda
ben gelmedigini farkettim geçmiş olsun hoş geldin
gözümüz yollarda kaldı süslü