daha önce sadece reklam vardı şimdi ödüllerde açıklanmış.
Ama yine beğeni yarışması olacak..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinödül:
1*megane HB
2-ipad
3-ps
üye olmaya çalışıyorum sürekli gönderiliyor diye yazıyor.üye olan var mı?yoksa henüz başlamadı mı?
üye olmaya çalışıyorum sürekli gönderiliyor diye yazıyor.üye olan var mı?yoksa henüz başlamadı mı?
aynen ben de, gönderiliyor diyor kalıyor öyle...
Hile hazırlıklarına baslayanlar varsa şimdiden uyaralımda sonra avuclarını yalamasınlar. O arabayı kolay kazandırmazlar adama, her türlü incelemeyi yaparlar. Ajans Alafortanfoni, hileye kesinlikle izin vermeyen bir ajanstır kendileri
Katılanlara destek olurum.Bol şans.
Hile hazırlıklarına baslayanlar varsa şimdiden uyaralımda sonra avuclarını yalamasınlar. O arabayı kolay kazandırmazlar adama, her türlü incelemeyi yaparlar. Ajans Alafortanfoni, hileye kesinlikle izin vermeyen bir ajanstır kendileri 
Yazık olacak damardan katılacaklara
Arkadaşlar üye olunurken hani gönderliyo deniliyor ya sanki soy ağacımızı kontrol ediyorlar.

Taksiyle göndersek daha kısa sürede üye olurduk bu ne yav

Böyle bir site yapacaksın üye bölümünde bu kadar uğraştıracaksın pes vallahi
1.yi juri gibi birşey seçer sanmıyorumki en çok oy alan 1. olsun

alafortanfoni firması sağlam firma ama hala sevmiyorum domestosu 1 gün erken bitirdi lcdyi alamadım