Gönderen Konu: Kadinca.Net 241. hafta promosyonları  (Okunma sayısı 4401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SüsLü

• Ziyaretçi
Ynt: Kadinca.Net 241. hafta promosyonları
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2010, 15:44:26 »
Didem yine yanlış anlaşıldı...bu forumda gülmekte yasak ! Edit:.sadece tek bannerı 700 tl olan bi site sizce böyle bi şike yapabilirmi ? yapsada ne işlerine yarar ? kadınca net tanıdğım en iyi sitelerden birisi ve sahibide benim çok yakın bi dostum.zaten öyle bi işler çevrilse ilk başta ben bilirim ve bunu canı gönülden söylüyorum sahibi en yakın dostlarımdan biride olsa çıkar burda katılmayın arkadaşlar derim size !

evet arkadaşın dediğine katılıyorum site ve sonuçlar birazda olsa karıştı ama hak vermek lazım bu site tamamen sil baştan yenilendi.ayrıca sahibiyle arkadaş olmadan önce bu siteden lens kazanmıştım ve sorunsuz gelmişti.bu forumdan kazananlarda tanıyoruz.Venüsger,plnlp,çatpat07 gibi....

bi suçlama yapacaksanız lütfen sonuçlarınıda düşünün.şike,hile bunlar gerçekten ağır kelimeler.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2010, 15:15:57 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2010, 15:50:59 »
Didemcim açıklaman için teşekkür ederim.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2010, 16:04:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Didem yine yanlış anlaşıldı...bu forumda gülmekte yasak ! anlayana ibarem şuydu yukarıda bişeyler söyleyen arkadaşa gülmek istedim ve açıkçası mesajını aşşağıladım..sadece tek bannerı 700 tl olan bi site sizce böyle bi şike yapabilirmi ? yapsada ne işlerine yarar ? kadınca net tanıdğım en iyi sitelerden birisi ve sahibide benim çok yakın bi dostum.zaten öyle bi işler çevrilse ilk başta ben bilirim ve bunu canı gönülden söylüyorum sahibi en yakın dostlarımdan biride olsa çıkar burda katılmayın arkadaşlar derim size !

evet arkadaşın dediğine katılıyorum site ve sonuçlar birazda olsa karıştı ama hak vermek lazım bu site tamamen sil baştan yenilendi.ayrıca sahibiyle arkadaş olmadan önce bu siteden lens kazanmıştım ve sorunsuz gelmişti.bu forumdan kazananlarda tanıyoruz.Venüsger,plnlp,çatpat07 gibi....

bir suçlama yapacaksanız lütfen sonuçlarınıda düşünün.şike,hile bunlar gerçekten ağır kelimeler.
bu sözler bana değildir sanırım zira ben suçlama yapmadım
sizin söylediklerinizden bunu çıkartmıştım sadece
malum biz sizler kadar iyi bilmiyoruz firmaları v.s.ondan yanlış anlayabiliyoruz

Lütfen o zaman önce tanımayı deneyin. Onun bunun sözüne bakarak ne kimse ne de firma ne de bir kurum böyle kolayca lekelenemez.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2010, 20:08:00 »
mesajımı daha iyi okursanız soru sorduğumu anlarsınız arkadaşlar sizler eskisiniz ama bizim  sizin beyninizi okuma şansımız yok gülmenin ne anlama geldiğini nereden bilelim
diğer yazan arkadaşıda tanımıyorum hani onun niyeti ne onuda bilmemkendimden mesulum
ben nerde ve ne zaman lekelemişim bir daha okuyun bence kusura bakmayın tartışmak istemem ama eski olmanız yada kıdemli olmanız kimseye ukalalık yapma hakkı vermez kimseye

nasıl yani
şikemi var
k<endileri yapıp kendilerimi kazanıyor boşamı katılıyoruz yazdığım bu tekrar okuyun karalama nerede
soru soruyorum soru!!!
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2010, 20:29:56 »
Didemcim açıklaman için teşekkür ederim.
rica ederim Gamze'cim sadece gerçekleri ve gerekenleri söyledim  :-*

Lerzan'cım merak etme kimse seni yanlış anlamadı bende yeni üyeyken hep bunları düşünürdüm  :) herkesin içi çok rahat olsun en başta ben kefilim  ;)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #15 : 24 Eylül 2010, 20:41:15 »
çok teşekkürler süslücüm
gerçekten içimi çok rahatlattın
klavyenin sesi ses tonu yok o yüzden yanlış anlaşılmak an meselesi
tekrardan teşekkürler
herkese bol şans diliyorum
zira en sevdğim bölüm kazananların neler kazandıklarını okumak :D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Eylül 2010, 14:47:12 »
Arkadaşlar bence hep beraber katılalım vede tartışmayalım.. Eğerki bir uygunsuzluk çöekersede yerden yere vururuz ancak su adna site ile ilgili bir durum söz konusu değil.Bu yüzden yüksek müsadelerinizle tarışma mesajlarını siliyorum uygunsa tamam diyinde kapatalım gitsin..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 26 Eylül 2010, 19:32:02 »
Arkadaşlar bence hep beraber katılalım vede tartışmayalım.. Eğerki bir uygunsuzluk çöekersede yerden yere vururuz ancak su adna site ile ilgili bir durum söz konusu değil.Bu yüzden yüksek müsadelerinizle tarışma mesajlarını siliyorum uygunsa tamam diyinde kapatalım gitsin..
teşekkürler abicim  ;)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #18 : 26 Eylül 2010, 20:25:41 »
en güzel çözüm harikasınız

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 27 Eylül 2010, 01:00:51 »
benim için sorun yok. zaten cvp yazıldımı okuyamadım bile. bugün sabah çooook güzel bir kahvaltıya gittik. herşey güzel hava güzel :) sadece soru sordum kimseyi "aşşalamadım" kimseye "hile ve şike" yapıyosun da demedim. neyse ben diazeme teşekkür ediyorum. beni az da olsa anladığını tahmin ediyorum. iyigeceleeer
Özlem'in Güncesi