0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler:) gecenin bir yarısı annemle babamı kaldırdım telaş içinde kart aramaya başladık sonunda aldık kart numaranızı girip size özel kampanyalarda promosyon koduyla ürün tanımlandı yazıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHoşgeldiniz, FİRUZAN KARAKAŞ diyır ama kart kayıtsız diyor..Hemen 4441044 aramalısınız!
Hoşgeldiniz, FİRUZAN KARAKAŞ diyır ama kart kayıtsız diyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler gecenin bir yarısı annemle babamı kaldırdım telaş içinde kart aramaya başladık sonunda aldık kart numaranızı girip size özel kampanyalarda promosyon koduyla ürün tanımlandı yazıyor gece gece ee hayırlı olsun.. değdi yani.. hehe..
konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler gecenin bir yarısı annemle babamı kaldırdım telaş içinde kart aramaya başladık sonunda aldık kart numaranızı girip size özel kampanyalarda promosyon koduyla ürün tanımlandı yazıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHoşgeldiniz, FİRUZAN KARAKAŞ diyır ama kart kayıtsız diyor..Hemen 4441044 aramalısınız!mesai saati disi dio.neyse nasıbım yomus
yarnda kozmtkte olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh