Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #100 : 17 Eylül 2010, 12:17:36 »
bu ajans sanırım daha önce yarışma düzenlemedi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cünki etkinliklerinde
banvit
yaprak dökümü dizisi
aşkı memnu dizisi
ezel dizisi
piyale
ustam
luna
saka su
var sadece bunların işlerine bakıyorlar sanırım

Çevrimdışı nurten71

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #101 : 18 Eylül 2010, 10:01:55 »
dün bütün konuyu okudum ve hayretler içinde kaldım resmen seni facebookta gece gündüz oy toplarken görmesem hakkında yanlış düşünürdük ama cok yoruldun hak etmiştin dün okudum yazıları ve banvit için bir mail hazırladım.az önce gönderebildim ancak.
insan ramazanda o yemek resimlerine bakarken acıkıyor seni düşünemiyorum bile tüm gün bakmak zorunda kaldın o resimlere oruclu iken,yarışmayı düzenlemeselerdi keşke hak eden kazanamayacaksa.
bilseydim bende bir lokantaya gider en usta aşçılara tabak süsletir birde fotografcı çağırıp resim çektirir
son 3 günde kazanırdım bilmedik ki yarışmayı koskoca firma hak edene verir ödülü dedik.
kul hakkı yemek en günah şey bu firmadan senin ahların bir şekilde çıkar güzelim sen hiç merak etme bu dünyanın öbür tarafı da var
.haklısın sonuna kadar hakkını ara derim.
üniversite okumuşsun sen cahil değilsin uğraş bence,hakkını koru,
oradaki resimleri zaten banvit yetkilileri ve juri onayladı halk oylamasına actı bende
 resim yüklemiştim ama onaylamadılar mesela.kurallara göre dediğin gibi onaydan geçip halk oylamasında derece yapan kazanacaktı ama her yerde torpil var işte.
arkan varsa sınava girmeden en ala işe de girersin tanıdıgın varsa emek vermeden yarışmayı da kazanırsın verilen emekler su gibi harcanır böyle onlara kalırsa ama sen onlara bırakma hukuk herşeyin üstesinden gelir onlar inceler son 3 resmin oylarını gercek mi değil mi o zaman ortaya cıkar asıl kazanan sen haklısının hakkını ara.zaten bizlerde artık ne bu ajansa ne de bufirmaya güvenip yarışmalarına bida girip boşa emek tüketmeyiz bizlere de ders oldu.
sonuna kadar arkandayız

« Son Düzenleme: 18 Eylül 2010, 10:05:09 Gönderen: nurten71 »

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 18 Eylül 2010, 17:11:07 »

Teşekkürler bugün geldi banvit kırmızı paketimiz

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #103 : 20 Eylül 2010, 12:35:02 »
bende bavite şikayet mesajımı yazdım çok ayıp ettiler:( Adını batırmaktan başka bişy yapmadı yakışmadı :((( umarım duyarlar  şikayetlerimizi.
Ve hak olanı yaparlar.
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 20 Eylül 2010, 12:37:50 »
ben ürünerlerini almıyacağım birçok kalitleli ürün yapan firma var onlardan alırım yazık herşeyidört dörtlük yap buralara gelince hata yap yazık çok yazık

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 20 Eylül 2010, 12:47:43 »
bana bu hafta yazılı açıklama yapacaklarmış
derlerse ki resmin tam uygun değildi neden o halde 25gün yarışmama izin verdiniz diyeceğim? topladıgım gercek oylar hoşlarına gitti tabi.
ajansın ses kayıtlarını dinlemelerini söyledim.bana kesin 1cisiniz diyorlar sonra öle bişi demedik diyorlar elimde ses kayıtlarını var bunu söleyince durup düşünüp ses kaydı yapıldıgını bildiğimiz için öle dedik diyorlar komik duruma düşüyorular kendilerini ya :)
bu kazananlar kimmmm nerdeee hani kazandım diyen 1 tek kişi yok
hayal hepsi yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin arkadaşlar TEPKİSİZ KALMAYIN
bizim emeklerimizi haklarımızı yemelerine izin vermeyelim bugün bana yarın size.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #106 : 20 Eylül 2010, 12:50:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben ürünerlerini almıyacağım birçok kalitleli ürün yapan firma var onlardan alırım yazık herşeyidört dörtlük yap buralara gelince hata yap yazık çok yazık
aynen sevgili modum
kazandıgım hediye paketi HALA gelmedi ama gelince bahçedeki kedilerime yedireceğim.
ben yemem aileme de yedirmem
HAKKIMI DA HELAL ETMİYORUM.
gece gündüz uyumadım en olmucak kişilerden oy istedim.1. oldugum halde kazanamıyorsam son  2 3 günde türeyen isimleri ve resimleri gerçeklik şüphesi taşıyan kişiler kazanıyorsa bende hakkımı helal etmiyorum kul hakkı ile gitsinler .
 BEN DEDİM EN COK OY ALANI CAGIRIN ORAYA ORDA YEMEK YAPALIM JURİ YESİN EN GÜZEL OLAN 1. OLSUN RESİMDEN YEMEK ANLAŞILMAZ DEDİM

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 20 Eylül 2010, 12:56:16 »
cnm zor yapmaları onların yapmaları keşke çağırsalarda yemek nasıl yapılırmış kim neyi hak edermiş görseler ama nerde ben onlara dedim yemek yarışması diyerek katıldım dedim başka türlü katılmazdım dedim şekle vermişler ya ödülleri kriter olayı  :)
 bende o fotoğraflardan daha alasını koyardım neyse canım gerçek müşteri kaybettiler sanal müşteri kazandılar  :)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #108 : 20 Eylül 2010, 12:58:48 »
dün bütün konuyu okudum ve hayretler içinde kaldım resmen seni facebookta gece gündüz oy toplarken görmesem hakkında yanlış düşünürdük ama cok yoruldun hak etmiştin dün okudum yazıları ve banvit için bir mail hazırladım.az önce gönderebildim ancak.
insan ramazanda o yemek resimlerine bakarken acıkıyor seni düşünemiyorum bile tüm gün bakmak zorunda kaldın o resimlere oruclu iken,yarışmayı düzenlemeselerdi keşke hak eden kazanamayacaksa.
bilseydim bende bir lokantaya gider en usta aşçılara tabak süsletir birde fotografcı çağırıp resim çektirir
son 3 günde kazanırdım bilmedik ki yarışmayı koskoca firma hak edene verir ödülü dedik.
kul hakkı yemek en günah şey bu firmadan senin ahların bir şekilde çıkar güzelim sen hiç merak etme bu dünyanın öbür tarafı da var
.haklısın sonuna kadar hakkını ara derim.
üniversite okumuşsun sen cahil değilsin uğraş bence,hakkını koru,
oradaki resimleri zaten banvit yetkilileri ve juri onayladı halk oylamasına actı bende
 resim yüklemiştim ama onaylamadılar mesela.kurallara göre dediğin gibi onaydan geçip halk oylamasında derece yapan kazanacaktı ama her yerde torpil var işte.
arkan varsa sınava girmeden en ala işe de girersin tanıdıgın varsa emek vermeden yarışmayı da kazanırsın verilen emekler su gibi harcanır böyle onlara kalırsa ama sen onlara bırakma hukuk herşeyin üstesinden gelir onlar inceler son 3 resmin oylarını gercek mi değil mi o zaman ortaya cıkar asıl kazanan sen haklısının hakkını ara.zaten bizlerde artık ne bu ajansa ne de bufirmaya güvenip yarışmalarına bida girip boşa emek tüketmeyiz bizlere de ders oldu.
sonuna kadar arkandayız

kesinlikle oruçlu iken o resimlere tüm gün bakmak zorunda kaldım oy sayılarını takip ederken acıktım agzım sulandı ama pes etmedim sonuna kadar yarıştım.ama bilsem yarışmazdım haklarımı helal etmiyorum

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 20 Eylül 2010, 13:00:11 »
cnm zor yapmaları onların yapmaları keşke çağırsalarda yemek nasıl yapılırmış kim neyi hak edermiş görseler ama nerde ben onlara dedim yemek yarışması diyerek katıldım dedim başka türlü katılmazdım dedim şekle vermişler ya ödülleri kriter olayı  :)
 bende o fotoğraflardan daha alasını koyardım neyse canım gerçek müşteri kaybettiler sanal müşteri kazandılar  :)
bunca kişinin tepkisi azmı bu forum binlerce insan var
ben eğer sonuç alamıyayım
yazmadıgım site kalmayacak.onlar bizimle alay ettiler resmen