Gönderen Konu: Facebook Sayfasına Katıl 50 TL KAZAN!  (Okunma sayısı 1354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan1982

• Acemi Kampanyacı
  • **
Facebook Sayfasına Katıl 50 TL KAZAN!
« : 19 Eylül 2010, 18:13:07 »
BUGÜN yeni yapılan yarışmamızda hergün 24 saat süre ile bir kişiye 50 tl hediye çeki veriyoruz günün en iyisi hediyesini kazanıyor Facebook ta arkadaşlarına davet gönderen ve sayfamıza üye getiren her kişiden 1. olan kişiye hediye çeki tanımlıyoruz ve 1 sene boyunca bu hediye çekini kullanıyor bunun takibi sayfamızda g...izli olarak yazılmış bir kod ile mümkün hergün 1. olan kişi facebook sayfamızda ve blog sayfamızda 2 saat süre ile yayınlanacaktır.Tüm üyelerimize ve üye olup yarışmaya katılacak tüm herkese başarılar 50 tl hediye çekini kap!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Tüm sorularınız için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı igokcetin

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Facebook Sayfasına Katıl 50 TL KAZAN!
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2010, 03:13:19 »
İlk önce en çok arkadaşı önerene 100 tl hediye çeki kampanyasındaki çeki versinler bunların hayatı yalan dolan kesinlikle katılmıyorum hatta admine sesleniyorum bu iletiyi kaldır burda reklam yapmalarına izin verme bu yalancı sitenin!!!!!!!!!!!!!
Kampanyalarda yardımlaşmak için ekleyebilirsiniz.  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2010, 05:02:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlk önce en çok arkadaşı önerene 100 tl hediye çeki kampanyasındaki çeki versinler bunların hayatı yalan dolan kesinlikle katılmıyorum hatta admine sesleniyorum bu iletiyi kaldır burda reklam yapmalarına izin verme bu yalancı sitenin!!!!!!!!!!!!!
kesinlikle katılıyorum  >:( onlarca kişinin hediyesini yollamadılar bunlar.bende hediye paketi kazanmıştım resimdeki hediyelerle gelen hediyelerin alakası bile yoktu ayrıca 3 hafta süründürdüler resmen  >:(

Çevrimdışı kaan1982

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2010, 23:57:50 »
sepeteindir.com olarak yaptığımız tüm kampanyalarımızın arkasında duruyoruz eğer gerçekten problem yaşayan ve gönderilmeyen hediye çekiniz var ise anında bu sorunu çözmek görevimizdir Lütfen marka değeri hakkında yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım hukuksal konularda sorun yaşamak hiçbir üyemizle istemeyiz bir problem var ise Müşteri hiz. 0262 642 3480 10ile 17 saatleri arasında her zaman görüşebilirsiniz teşekkürler

Çevrimdışı kaan1982

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2010, 23:58:24 »
FACEBOOK KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR İLK KAZANAN BELLİ OLDU SENDE ÖNER SENDE KAZAN KATILIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER