ayyy ya bız bu yuzden kazanamıyoruz ıste
allah gözünü doyursun arkadaşların,ne diyim...bu gidişle zaten onlar haricinde kimse kazanamaz...
Yemin ediyorum o mehmet karaman ı tanımam etmem arkadaşlar
ben Mehmet Mustafa KARAMAN' ım
Edit:Keşke o mehmet karaman da ben olsaydım
1. kampanya katılım koşulları yok!
2. kampanyayı düzenleyen o sayfayı kodlayan ve hazırlayanlar aynı soyisimlerle kazanaların farkında olup yazıyorlarsa demek ki bunda bir sıkıntı yok demek ki onlara göre.
3. kazanamayanlar kazanıncaya kadar "herkes 1 tane kazansın diğerlerine de kalsın" diyor ama kazanınca " bir tane daha kazanabilir miyim acaba?" diye zorluyor şansını.
bu gerçekleri unutmayalım...
not: ben 1 tane kazandım... ama imkan olsa eşim adına da kazanmak isterim. somailide olsak, açlıktan ölecek olsak 1 kamyon ekmek gelse ekmek alamayanlarla paylaşırsın ama kampanya başka bir şey! birbirimiz kandırmayalım...
not 2: hileye karşıyım, hile ile fazla kazanmaya da karşıyım. ama bu şans, o an bilgisayar başında olmak gereken birşey ve ben dersteyken çıkıyor genelde. en azından 1 tane aldım

saygılar ve kazanamayan arkadaşlara bol şanslar. umarım bundan sonra onlar kazanır...
edit: yeni haber:
Tebrikler! 18.10.2010 Personel Eyewear Cinema IMV260 Sinema Gözlüğü Kazanan Talihlileri:
Gamze Gök
Tülay Sargın
Hüseyin Özer
aman hiç bakmamıştım bakmamakta en iyisi sanırım.hem hız lazım bende şans var oda arada bir geliyor

çokca kazanıp yardım etmek isteyn birisi sevabına yardımcı olayım derse çokca mutlu olurum tabi
birtek gamzesi tutmuş sağlık olsun
yine yokum ayyy allahım yaaa ınsan hep ıstedıgı sey olmazmıs ya benımde olmuyo ne yapsam kazanamıyorum
banada esmer günler düşmüş
diazem çok şanslı gerçekten...bugün kazananlarda da o var sanırım..hergün forumdan bir kişiye kazansa aslında ne güzel olur