Oynuyorum oynuyorum 1.10 altına inemedim pes doğrusu
atardamar eksik kalmış onuda ekleseler tam olucak 
Damar ailesinin hepsi teşrif etmiş bir tek o eksik kalmış yakında o da gelir..:

D:
parmaklarım yoruldu valla. yalnız bes asamalı yarısmanın ılk on kısısıne bakınca bu kadar ıslemı 39 sanıyede brıncı kısı nası tamamladıı
Tabiki hile ile tamamlıyorlar
istanbul_Efesi adlı üyeye...Arkadaşım Ben Oynarken Gördünmü de Tabiki Hile İle Yapmıştır,Diyorsun Bir Şeyin Doğruluğunu Bilmeden Yorumda Bulunmayın Atıp Tutmayın Böyle Yaparak Arkamdan Konuştuğun Gıybetimi Yaptığın İçin Sen Günaha Giriyorsun........saygıLar
herkes biliyor ilk 10 dakilerin hile ile yaptığını sen Sahte kullanıcı ile niye yazıyorsun gerçek kimliğini söylesen

yeni üyelik açıp yazmışın UYanıklık yapma
Arkadaşlar neden bir birinizi niye incidiyorsunuz banada söylediler hile yapıyor diye ben seslenmedim bir sefer nasıl olduysa 38 yaptım oda kayıdımı silmişler hergün oynuyorum hep 1 dakikanın altına giremiyorum ogün nasıl olduysa zaman durdu birdahada yapamadım banada aynısını söylediniz peki bu damar damarlar kim bununla uraşınız biraz Birbizi incitmeyelim arkadaşlar
Arkadaşlar neden bir birinizi niye incidiyorsunuz banada söylediler hile yapıyor diye ben seslenmedim bir sefer nasıl olduysa 38 yaptım oda kayıdımı silmişler hergün oynuyorum hep 1 dakikanın altına giremiyorum ogün nasıl olduysa zaman durdu birdahada yapamadım banada aynısını söylediniz peki bu damar damarlar kim bununla uraşınız biraz Birbizi incitmeyelim arkadaşlar
Benim bahsettiğim zaten damarlar bütün damarlar var sadece kılcaldamar kalmış benim lafım onlara bende Monster ın son seri pc si var 1 dakikanın altına inemedim o kadar hızlı olduğu halde
ya bu hız işi artık elinin becerisine bağlı istersen pc ne kadar iyi olsun.bu çakma üyelik te değil bu arada bilenler bilir beni.genede ben gene söylerim hile yaptıysam hediyenin hayrını görmiyim eğer kazanabilirsem tabi..genede inanıp inanmamak size kalmış.........eyw
nası hız işi bende monster pc var video yinede kasıyo onparmak klavye kullanıyorum bu hızla ilgili bişey değil anladın mı? 2 tane mesaj yazmışın bilenler bilir diyosunda 2 mesajla mı tanıyolar seni
Kesinlikle hile var bu yarışmada, 35 sn bile yapılabiliyor bir şekilde

Hatta hangi programla ve nasıl yapıldığını da denedim, 35 sn yi kaydetmiyor, ilk 10 a girilecek puanların hiçbirini kaydetmiyor, önceden yapanları silmemişler ancak şu an önlemini almışlar. Fazla uğraşmamanızı tavsiye ederim, güvenilir bi yarışma değil...