Gönderen Konu: Simfer Taş Gibi Fırın Yarışması  (Okunma sayısı 29835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı batuna_86

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Simfer Taş Gibi Fırın Yarışması
« Yanıtla #130 : 23 Eylül 2010, 13:26:47 »
Oynuyorum oynuyorum 1.10 altına inemedim pes doğrusu
E&S BATUNA

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #131 : 23 Eylül 2010, 14:42:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
atardamar eksik kalmış onuda ekleseler tam olucak  >:(
Damar ailesinin hepsi teşrif etmiş bir tek o  eksik kalmış yakında o da gelir..::D D:
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #132 : 23 Eylül 2010, 14:43:08 »
atardamar eksik kalmış onuda ekleseler tam olucak  >:(
Damar ailesinin hepsi teşrif etmiş bir tek o  eksik kalmış yakında o da gelir..::D D:

:D :D :D :D

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 24 Eylül 2010, 09:00:30 »
parmaklarım yoruldu valla. yalnız bes asamalı yarısmanın ılk on kısısıne bakınca bu kadar ıslemı 39 sanıyede brıncı kısı nası tamamladıı
Tabiki hile ile tamamlıyorlar

istanbul_Efesi adlı üyeye...Arkadaşım  Ben Oynarken Gördünmü de Tabiki Hile İle Yapmıştır,Diyorsun Bir Şeyin Doğruluğunu Bilmeden Yorumda Bulunmayın Atıp Tutmayın Böyle Yaparak Arkamdan Konuştuğun Gıybetimi Yaptığın İçin Sen Günaha Giriyorsun........saygıLar

herkes biliyor ilk 10 dakilerin hile ile yaptığını sen Sahte kullanıcı ile niye yazıyorsun gerçek kimliğini söylesen ??? yeni üyelik açıp yazmışın UYanıklık yapma

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #134 : 24 Eylül 2010, 09:16:18 »
Arkadaşlar neden bir birinizi niye incidiyorsunuz  banada söylediler hile yapıyor diye ben seslenmedim  bir sefer nasıl olduysa 38 yaptım oda kayıdımı silmişler hergün oynuyorum hep 1 dakikanın altına giremiyorum ogün nasıl olduysa zaman durdu birdahada yapamadım banada aynısını söylediniz peki bu damar  damarlar kim bununla uraşınız biraz Birbizi incitmeyelim arkadaşlar

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #135 : 24 Eylül 2010, 09:25:28 »
Arkadaşlar neden bir birinizi niye incidiyorsunuz  banada söylediler hile yapıyor diye ben seslenmedim  bir sefer nasıl olduysa 38 yaptım oda kayıdımı silmişler hergün oynuyorum hep 1 dakikanın altına giremiyorum ogün nasıl olduysa zaman durdu birdahada yapamadım banada aynısını söylediniz peki bu damar  damarlar kim bununla uraşınız biraz Birbizi incitmeyelim arkadaşlar

Benim bahsettiğim zaten damarlar bütün damarlar var sadece kılcaldamar kalmış benim lafım onlara bende Monster ın son seri pc si var 1 dakikanın altına inemedim o kadar hızlı olduğu halde

berta

• Ziyaretçi
« Yanıtla #136 : 24 Eylül 2010, 15:48:27 »
bu damarlara çok güldüm valla :D :D :D :D :D :D :D

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #137 : 24 Eylül 2010, 19:54:22 »
ya bu hız işi artık elinin becerisine bağlı istersen pc ne kadar iyi olsun.bu çakma üyelik te değil bu arada bilenler bilir beni.genede ben gene söylerim hile yaptıysam hediyenin hayrını görmiyim  eğer kazanabilirsem tabi..genede inanıp inanmamak size kalmış.........eyw

nası hız işi bende monster pc var video yinede kasıyo onparmak klavye kullanıyorum bu hızla ilgili bişey değil anladın mı? 2 tane mesaj yazmışın bilenler bilir diyosunda 2 mesajla mı tanıyolar seni

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #138 : 24 Eylül 2010, 20:06:42 »
ya bu hız işi artık elinin becerisine bağlı istersen pc ne kadar iyi olsun.bu çakma üyelik te değil bu arada bilenler bilir beni.genede ben gene söylerim hile yaptıysam hediyenin hayrını görmiyim  eğer kazanabilirsem tabi..genede inanıp inanmamak size kalmış.........eyw

nası hız işi bende monster pc var video yinede kasıyo onparmak klavye kullanıyorum bu hızla ilgili bişey değil anladın mı? 2 tane mesaj yazmışın bilenler bilir diyosunda 2 mesajla mı tanıyolar seni

kardeşim herşeyi sen yapıcaksın diye bişey yok olmayınca olmuyor demekki hem ne biliosun benim pc'mi mi gördün?Burda sana kendimide ispatlayacak da değilim hediye gelirse resmini çeker foruma gönderir altınada imzamızı atarız......o zaman inanırsın belki.

ok hadi bakalım ras gele

Çevrimdışı demir1905

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #139 : 27 Eylül 2010, 01:17:23 »
Kesinlikle hile var bu yarışmada, 35 sn bile yapılabiliyor bir şekilde ;) Hatta hangi programla ve nasıl yapıldığını da denedim, 35 sn yi kaydetmiyor, ilk 10 a girilecek puanların hiçbirini kaydetmiyor, önceden yapanları silmemişler ancak şu an önlemini almışlar. Fazla uğraşmamanızı tavsiye ederim, güvenilir bi yarışma değil...