Gönderen Konu: Teknosa  (Okunma sayısı 5022 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Teknosa
« : 14 Eylül 2010, 15:35:01 »
Teknosa Teknosa’dan 300 Kişiye Dice Kayek Tasarımı Vogue Fashion's Night Out Tişört Hediye!

16 Eylül 2010 gecesi, saat 18.00-24.00 arası Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park'ta düzenlenecek Fashion's Night Out Etkinliği'ne bu tişörtlerden giyerek katılın.

Tişörtünüzü almak için yapmanız gerekenler;
1- Facebook Teknosa (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) sayfasının hayranı olmak.
2- Bu girişin altına "Vogue Fashion's Night Out Etkinliği'ne Dice Kayek özel tasarımı tişörtümle katılacağım." cümlesini yorum olarak yazan ilk 300 kişi arasına girmek.
3- 15 Eylül Çarşamba günü saat 15.00'te belirlenen ilk 300 kişilik listede isminiz var ise, ad, soy ad, cep telefonu, e-posta adres bilgilerinizi ve hangi Teknosa mağazasından tişörtünüzü teslim almak istediğinizi eksiksiz ve doğru olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki profilimize mesaj ile göndermek.

Facebook Teknosa sayfasının hayranı olan ve istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde bizimle paylaşan ilk 300 kişi tişörtlerini 16 Eylül Perşembe günü Teknosa Suadiye, Teknosa Caddebostan, Teknosa Etiler, Teknosa Akmerkez, Teknosa İstinye Park ve Teknosa Nişantaşı City’s mağazalarından teslim alabilirler.

14 Eylül 2010 saat 15:30 itibarıyla "Vogue Fashion's Night Out Etkinliği'ne Dice Kayek özel tasarımı tişörtümle katılacağım.” cümlesini yorum olarak yazan ilk 300 kişiye tişört hediye edilecektir. Bir kişi kampanyaya sadece bir adet yorum ile katılabilir, birden fazla yorum yazanların diğer girişleri dikkate alınmayacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yasemoskan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Teknosa
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2010, 15:46:45 »
katıldımmm

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2010, 15:49:53 »
Biri benim icin yaparmi

destek olana destek olurum

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2010, 15:54:03 »
Teknosa Suadiye, Teknosa Caddebostan, Teknosa Etiler, Teknosa Akmerkez, Teknosa İstinye Park ve Teknosa Nişantaşı City's

Sadece buralardan alabilecek olanlar katılabilecek...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2010, 16:06:52 »
teşekkürler çilekreceli nişantaşındaki magaza bana 3 dk uzaklıkta başvurdum.İnşallah bir sorun olmaz da alırım :D

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2010, 09:01:07 »
Kazanmışım ama alma imkanım yok. İstanbul'dan kazanamayan varsa PM atabilir, yerime t-shirti alabilir.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı ibalci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 16 Eylül 2010, 09:50:55 »
Kazanmışım ama alma imkanım yok. İstanbul'dan kazanamayan varsa PM atabilir, yerime t-shirti alabilir.

ben alabilirim adınızı verrseniz sevinirim. arkadaşıma hediye ederim.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2010, 20:46:34 »
arkadaşlar az önce aldım.10 adet 7si benim de 3 ünü forumdan arkadaşlar istemiştin onlara göndericem.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #8 : 16 Eylül 2010, 20:56:19 »
akmerkezden almadınz inş. :((((((((
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2010, 20:57:28 »
akmerkezden almadınz inş. :((((((((
ne var ki akmerkezde  ???