0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yani ipod nano kazanmaktan mı bıktın? biraz şımarıklık olmuş söylediğin.ipod nanoyu satamıyorum, kullanmaya kalktım 1 ayda sıkıldım, şımarıklık diyorsunda 4 ay ipod nano satmaya çalıştınmı sen hiç?şaka yapıosun dimi? yok yok şaka yapıosun.. ben bunları okumadım sen de bunları yazmadın. ya millette ipod nano bile yok ya sen ne diyosun?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yani ipod nano kazanmaktan mı bıktın? biraz şımarıklık olmuş söylediğin.ipod nanoyu satamıyorum, kullanmaya kalktım 1 ayda sıkıldım, şımarıklık diyorsunda 4 ay ipod nano satmaya çalıştınmı sen hiç?
ne yani ipod nano kazanmaktan mı bıktın? biraz şımarıklık olmuş söylediğin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne yani ipod nano kazanmaktan mı bıktın? biraz şımarıklık olmuş söylediğin.ipod nanoyu satamıyorum, kullanmaya kalktım 1 ayda sıkıldım, şımarıklık diyorsunda 4 ay ipod nano satmaya çalıştınmı sen hiç?şaka yapıosun dimi? yok yok şaka yapıosun.. ben bunları okumadım sen de bunları yazmadın. ya millette ipod nano bile yok ya sen ne diyosun?bende varmıydı sanki? katılacağım kampanyayı iyi belirleyip ona göre çabalıyorum hangi kampanyaya katılacağını bildikten sonra kazanmak çok kolay...
Benim kardeş de yarişmayı öyle abarttı ki çekilen fotograf sayısı 2000 küsür en yakın rakibi 300 lerde hergün hergün fotograf çekmeye gitti.Allaha şükür bitti de ps3 kazandı biz de rahat ettik.
insan o kadar fotoğraf çekmişken bi 100 tane daha çeker alır bi wii.wii için hırs yapar çeker fotoları alır diyordum ama olsun, hiç değilse elin boş dönmedin.desene artık başka kampanyalara erteliyoruz wii umutlarını
wii istemiyom artık bişeyi çok isteyince kazanamıyom şansa denk gelirde kazanırsam hayır demem ya insanlar çok garipler bi resim diyom ağız burun kıvırıyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim kardeş de yarişmayı öyle abarttı ki çekilen fotograf sayısı 2000 küsür en yakın rakibi 300 lerde hergün hergün fotograf çekmeye gitti.Allaha şükür bitti de ps3 kazandı biz de rahat ettik. valla ben merak ediyom kardeşini canı sıkılınca gider gene resim çeker o, 2bin resim ne demek ya