Gönderen Konu: Baketbol şampiyonasında 2. olduk  (Okunma sayısı 1611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Baketbol şampiyonasında 2. olduk
« : 13 Eylül 2010, 00:25:24 »
Milli takımımızı gösterdikleri üstün başarı ve gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Lider olamasakta lidere karşı mücadele vermek güzel bir durum.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Baketbol şampiyonasında 2. olduk
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2010, 00:44:35 »
bencede 2.likte hiç yoktan iyidirr
tebrikler Dev Adamlar..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2010, 01:04:00 »
çok yorgunduk ve stres üstümüzdeydi..ispanyol hakem sanırım NBA hayranıydı ona da çok teşekkür ederiz maça katkılarından dolayı..biz finali dün gece sırplarla oynadık..kolay mı sahada diri kalmak..bir gün sonrasında final maçı yapılıyor..çok saçma buldum turnuva takvimini..turnuvada yorulan takımlar çıktıkları bir sonraki maçlarda mağlup oldu..arjantini düşün mesela yada sırbistanı..umarım her şey daha güzel olur diğer yıllar için..örnek bir takımız..harika bir organizasyondu..ve gidip o maçlardan birkaçını izlemek keyifliydi..anılarımda yer edindi..2010 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası.. :):)

Öncelikle Ülker 12 Dev Adam Ana Sponsoruna ve Deniz Ajansa çok çok teşekkür ediyorum..İrem Hanım yaptığınız her türlü fedakarlığı hiçbir şeyle ödememiz mümkün değildir..1 haftalık bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum..harika anları yaşadık iyiki de yaşadık..darısı bu sefer Litvanya olur..İrem Hanım duy sesimi.. :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Eylül 2010, 04:49:14 »
olsun bee ikincilik de bir mertebedir.bize bu gururu yaşattılar ya o da yeter canları sağolsun. :)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....