Gönderen Konu: terbiyesizlikkkkk  (Okunma sayısı 5565 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
terbiyesizlikkkkk
« : 13 Eylül 2010, 00:23:20 »
arkadaşlar azönce facede yeni eklediğim arkadaşdan destek isteyim dedim istemez olaydım önce bir saat anlatmaya çalışdım sonrasında adam bana ahlaksız terbiyesiz teklifde bulunmaya başladı cevap bile vermeden arkadaşlıkdan çıkardım dikkat edin profilini inceledim 93 ortak arkadaşımız varmış hala sinirden ellerim titriyor dünde ali diye biririn profiline bir bakdım adam resmem sapıkmış hala şokdayım sinirden çıldırıyorum cevap bile veremedim bayan arkadaşlarım lütfen dikkat edin sizinde başınıza gelmesin
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
Ynt: terbiyesizlikkkkk
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2010, 00:24:12 »
sinirden ismini yazmayı unutmuşum kenan gözgen

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2010, 00:30:27 »
o ali dediğin mikrop sabah bana video yollamış bende ortak arkadaşa aldanıp onaylamışım belliki.çıkardım adamıda paraladım ardından 10 dk sonra bana tekrar davet yolladı >:( ortak arkadaşlarımada dedim çıkarsınlar diye 5 kişi kalmış.adam gördükce ekliyor milleti ya allahın pisliği >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #3 : 13 Eylül 2010, 00:30:59 »
bende ekli değilmiş
zaten yavaş yavaş temizlemeye çalışıyorum arkadaş listemi
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 13 Eylül 2010, 00:32:38 »
ne ali ne kenan bende ekli değil..geçmiş olsun cnm ben sadece özel masj atıp kendını tanıtanları eklıyorum

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 13 Eylül 2010, 00:34:56 »
çok tşk ederim canım inan akşam akşam sinirlerim alt üst oldu hala kendime gelemiyorum ilk böyle bişeyle karşılaşdım nerden bulaşdı bu pislikler aramıza tüm huzurumuzu kaçırmaya yetiyorlar

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2010, 00:52:44 »
alinin soy ismi nedir acaba bende ekliyse silicem.uyarınız için teşekkürler.biz millete iyi niyetle yaklaşsakta karşıdakinin niyetini bilemiyoruz

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2010, 00:54:53 »
bende bakıyorum Yelda da ve Mina da  varsa kabul ediyorum:))böylelerini yazınki bizimde başımıza gelmesin evlibarklı bayanlarız
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2010, 00:57:36 »
ali uzun  tam adı hatta profil linkini verdim ben yne başladılar adlı konuya
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2010, 00:57:47 »
bu tip denyolar hep vardı..sahte kadın facebook profilleri de oluşturuyorlar..size önemle dikkat etmenizi istediğim durum..eğer ki ilişki durumunda ilişki arıyor veyahut flört gibi bilgiler aktarılmışsa ve de profil resmi güzel bir bayan resmi ise biliniz ki bu şahsiyet bir ERKEKTİR..çok geçmiş olsun arkadaşım..bu tip insanları şikayet et seçeneği ile şikayet edersen hesapları askıya alınabilir..dikkatli olalım bayan arkadaşlar.. ;)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...