Gönderen Konu: Aveadan Sevgililer Gunu Kampanyası  (Okunma sayısı 2578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Aveadan Sevgililer Gunu Kampanyası
« : 23 Ocak 2009, 23:02:34 »

Aveadan Sevgililer Gunu Kampanyası

Kampanya, 15.01.2009 tarihinde saat 17:00’da başlayacak olup, 14.02.2009 tarihinde saat 23:59 itibariyle sona erecektir.

Kampanya süresince AVEA’nın katma değerli servislerinden birisi olan wap.avea.com.tr servisine girerek WAP sayfaları altına (ana sayfa ve WAP’ta yer alan menülerin altına) yerleştirilen pırlanta şeklindeki görselleri en fazla tıklayan ilk 14 AVEA aboneye  ARİŞ marka tek taş pırlanta yüzük hediye edilecek, pırlanta şeklindeki görselleri tıklayan her 14. AVEA abonesine abonenin tarife grubuna göre 10 (on) kontör ya da 4 (dört) dakika hediye edilecektir. Kampanya süresince her bir AVEA hattının yalnızca bir defa ARİŞ marka tek taş pırlanta yüzük hediye kazanma hakkı bulunmaktadır. Söz konusu hediyelerin kapsamına KDV/ÖTV dahil olup, diğer vergi, harç, yasal yükümlülük ve harcamalar ise ödül kazanan aboneler tarafından karşılanacaktır. İşbu Kampanya’ya iştirak edenler bu şartları gayrikabilirücu kabul ve taahhüt etmiş sayılır. 

Standart WAP kullanımı, faturalı hatlar için KDV dahil, ÖİV hariç 0,7 KR/KB(kilobyte), faturasız hatlar için tüm vergiler dahil 1 kontör/10 KB(kilobyte) olarak ücretlendirilmektedir.

Kampanya kapsamında AVEA tarafından hediye almaya hak kazanan aboneler 20.02.2009 tarihinde AVEA web sayfası (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) aracılığıyla duyurulacaktır

Kampanya kapsamında kontör/dakika ödül almaya hak kazanan abonelerin kazandıkları kontör/dakikalar hatlarına 05.03.2009 tarihinde AVEA tarafından otomatik olarak yüklenecektir. Yüklenen kontör/dakikalar sadece AVEA’dan AVEA hatlara yapılacak aramalar için kullanılabilecek olup yükleme tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde kullanılmalıdır. Bu süre içerisinde kullanılmayan kontör/dakikalar geçerliliğini kaybedecek, sonradan kullanılamayacaktır

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kolay gelsin ben biraz gecte olsa başladım baklım..

Hediye ile ilgili araştırmalarım

200 milyonada var 2.5 milyarada... Bence cok pahalı bişi göndermicekler... Ama ben başladım bakalım...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Aveadan Sevgililer Gunu Kampanyası
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2009, 23:03:25 »
Haa diğer kampanya sitelerinden bile önce sizlerle yine :D

Varsada ben görmedim diyelim... :D

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2009, 23:08:50 »
Evet banada mesaj geldi bu gün

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2009, 23:11:11 »
Ne kadar guzel dimi ayın 15 inde başlıyo ama anca haberimiz oluyo ki ben erdeyse hergun bu siteleri dolaşırım....

Çevrimdışı MerveCe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2009, 20:29:59 »
15 pırlanta için ( yarısı resimsiz browser ile ) yaklaşık 50 kontor gitti bilginize..

Çevrimdışı sewim

• Deneyimli Kampanyacı
  • Kampanya Mı? Hani Nerde :D
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2009, 11:16:44 »
oyy oyy oyy... o kadar kontor... uğraşmaya değmez bence

Çevrimdışı papatyam

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2009, 04:00:46 »
katılanlara bol şanslar..