0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde.. ufff hemde nee maççtıı bütün seyirci dua edioduu yaa bizlerde tabii:)yarn izleyemem bu heyecanla anca sonucuna bakarmm:ben bugün ki maçlarına baktım da abd 'yi gözlerinde çok büyütüyor rakipleri..efsane takımla gelmediler ki..bir kevin var onu kitlersen tamamdır..hem abd savunması o kadar da iyi değil ki..ukalaca oynuyorlar ve karşı rakibe saygı duymadan..kaç tane boş atışı atamadılar..umursamazlar..Türkiye Brezilya gibi oynuyor..2 sayı farkla yenilmişti abdye ve basit bir pas hatası yüzünden..bence biz finali bu gece Sırplarla oynadık..Tabiki de maç bu her şey oluyor..Kaybedebilirdik de..Atmosfer sonuç her şey bir rüya gibi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde.. ufff hemde nee maççtıı bütün seyirci dua edioduu yaa bizlerde tabii:)yarn izleyemem bu heyecanla anca sonucuna bakarmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde..
ayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi