Gönderen Konu: 12 Dev Adam  (Okunma sayısı 4771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Ynt: 12 Dev Adam
« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2010, 01:42:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde  nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi :) :)

mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde.. :D :D
ufff hemde nee maççtıı  bütün seyirci dua edioduu yaa bizlerde tabii:)
yarn izleyemem bu heyecanla anca sonucuna bakarmm::):)

ben bugün ki maçlarına baktım da abd 'yi gözlerinde çok büyütüyor rakipleri..efsane takımla gelmediler ki..bir kevin var onu kitlersen tamamdır..hem abd savunması o kadar da iyi değil ki..ukalaca oynuyorlar ve karşı rakibe saygı duymadan..kaç tane boş atışı atamadılar..umursamazlar..Türkiye Brezilya gibi oynuyor..2 sayı farkla yenilmişti abdye ve basit bir pas hatası yüzünden..bence biz finali bu gece Sırplarla oynadık..Tabiki de maç bu her şey oluyor..Kaybedebilirdik de..Atmosfer sonuç her şey bir rüya gibi.. :D :D
yarın çok daha rahat olur inş. nefesler tutulmadan izlensin. bencede abd işi büyütülüyor ama bugnden daha rahat olacak gibi hissediyorum.
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: 12 Dev Adam
« Yanıtla #21 : 12 Eylül 2010, 01:56:01 »

Didem resim çok harika görünüyor..Mukoo ben yakından takip ediyorum..Sonuçta 5 'e 5..Yüreğimizi koyup alırız inşallah..Olmasa bile bu noktaya gelmek büyük başarı..Tarihi yeniden yazdık altın harflerle..:):)

Açıkçası Koçumuz Bogdan Tançeviçin yapmış olduğu hareket o kadar manidar ki..Kanser olmasına rağmen takımla oldu her an ve her şey o kadar güzel ki onunla..İyiki de o var..Allah razı olsun hocam..  ::) ::)

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...