Gönderen Konu: 12 Dev Adam  (Okunma sayısı 4796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Ynt: 12 Dev Adam
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2010, 00:04:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
RÜYA GERÇEK OLDU - FİNALDEYİZ

11 Eylül 2010 21:16 | NTVSpor.net

'12 Dev Adam' Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 83-82 yenerek finale yükseldik ve tarih yazdık.

Anlaşılan bu kupayı alıcaz :D

İnşallahhhhhh

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #11 : 12 Eylül 2010, 00:13:14 »
son 4 saniye kala dedim elendik atamıycaz ama varya attıklarında öyle bir kopmuşumkiii :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #12 : 12 Eylül 2010, 00:32:16 »
Eleme Maçı ve Çeyrek final maçlarını Sinan Erdem'de izlemiştim..Yarı Finalde iyiki orada değildim..Heyecandan ölebilirdim..Bu maçta adamlar ne attıysa giriyor..Bu yüzdeyle oynamaları müthişti..Hırvatları ve İspanyolları devirdiler..Yok öyle Türkleri devirmek..Semih Erdem o blokta neydi öyle Aman Allah'ım.. :D :D

Ömer abiye İstanbuldayken demiştim..abd 'yi birtek "Türkiye" yenebilir..Hido abinin dediği gibi bu rüya takım maddi-manevi her türlü fedakarlığı hak ediyor..Yaşasın Türkler Uçuyor..Çok çok mutluyum Finaldeyiz :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #13 : 12 Eylül 2010, 00:52:15 »
ayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde  nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi :) :)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #14 : 12 Eylül 2010, 00:56:39 »
ayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde  nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi :) :)

mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde.. :D :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #15 : 12 Eylül 2010, 01:04:25 »

bu arada spikerimizin 12 kez "Kerem Tunçeri" demesi geceyi özetliyor..Devamında Semih Erdem o ne bloktu sözü.. :D :D :D :D

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2010, 01:08:05 »

mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde.. :D :D
ufff hemde nee maççtıı  bütün seyirci dua edioduu yaa bizlerde tabii:)
yarn izleyemem bu heyecanla anca sonucuna bakarmm::):)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 12 Eylül 2010, 01:16:32 »

ufff hemde nee maççtıı  bütün seyirci dua edioduu yaa bizlerde tabii:)
yarn izleyemem bu heyecanla anca sonucuna bakarmm::):)

ben bugün ki maçlarına baktım da abd 'yi gözlerinde çok büyütüyor rakipleri..efsane takımla gelmediler ki..bir kevin var onu kitlersen tamamdır..hem abd savunması o kadar da iyi değil ki..ukalaca oynuyorlar ve karşı rakibe saygı duymadan..kaç tane boş atışı atamadılar..umursamazlar..Türkiye Brezilya gibi oynuyor..2 sayı farkla yenilmişti abdye ve basit bir pas hatası yüzünden..bence biz finali bu gece Sırplarla oynadık..Tabiki de maç bu her şey oluyor..Kaybedebilirdik de..Atmosfer sonuç her şey bir rüya gibi.. :D :D

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #18 : 12 Eylül 2010, 01:28:12 »
bakalmhediyelerikim kazandı gilette
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 12 Eylül 2010, 01:40:01 »

TEBRİKLER !!