0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
RÜYA GERÇEK OLDU - FİNALDEYİZ11 Eylül 2010 21:16 | NTVSpor.net'12 Dev Adam' Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 83-82 yenerek finale yükseldik ve tarih yazdık. Anlaşılan bu kupayı alıcaz
ayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyy bende izleedmm bende amaa son dakkalarınıı muhteeşşemmlerdi yaaa abim kaybettik die kalkti ama dndüğünde nasil şaşirdiii yihhuu:D:D.D kazandikkk nefesler kesildi mukoo ; nasıl maçtı o göz yaşlarına boğulan kızın süzülen hali etkileyiciydi..ben böyle bir maçı NBA 'de görmedim..ukala abd ile final oynayacağız..yarın maç 21:30 'da ve nefesler tutuldu..konvoylar yapılıyor ülke genelinde.. ufff hemde nee maççtıı bütün seyirci dua edioduu yaa bizlerde tabii:)yarn izleyemem bu heyecanla anca sonucuna bakarmm: