Gönderen Konu: Rowenta Beauty Sonuçları..  (Okunma sayısı 3201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Rowenta Beauty Sonuçları..
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2010, 17:37:51 »
Catpat, Çilekreceli, ikinizi de bu listede gördüğüme çok sevindim bu arada. Tebrikler kızlar, iyi günlerde kullanın ödülünüzü :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2010, 18:18:36 »
şimdi girdim açıklandığını görünce şok oldum.ben 10unda bitiyor sanıyordum.hele pelinin elendiğini görünce iyice şok oldum.yuh yani.ben badana yapıyordum zaten ilgilenemiyordum.pelinden rica etmiştim.oylarımın büyük bir çoğunluğunu benim yerime pelin istedi.yuh ya ayıp ya.kim şikayet etti ki.özelden ulaşılamiyor rowentaya.yapılan yorumlara baktın mı pelin.yani kazandığıma sevinemedim yemin ederim >:(
:)

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2010, 20:23:10 »
ay pelincim çok üzüldüm ya  :(
kazananlara tebrikler...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2010, 20:45:18 »
Kazananlara tebrikler, pelinciğe de geçmiş olsunn emeğini yemişler :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 07 Eylül 2010, 20:50:13 »
pelin için çok üzüldüm hayırlısı olsun, çatpat ve çilek sizleride tebrik ederim güle güle kullanın

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #15 : 07 Eylül 2010, 20:56:45 »
saolun arkadaşlar ama maalesef ne ben nede catpat sevinemedik maalesef çok uzulduk

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 07 Eylül 2010, 21:05:18 »
Kazananları tebrik ederim Pelinciğim senin adına üzüldüm canım ama böyle çekemeyenler var maalesef daha neler göreceğiz kim bilir ben bile favori yarışması sayesinde  tanıdım dostlarımı böyle kendi ile sorunları olan çekemeyen kişiler aramızda var olduğu sürece bütün emeklere de yazık oluyor maalesef  ama rowenta böyle kendini bilmez birkaç kişinin lafı ile senin hakkını nasıl yemiş hayret...

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2010, 22:49:13 »
pelinciğim çok üzüldüm tatlım ya iletişimde mail atsak  aynı oyları verdik diğer arkadaşlarla neden böyle oluyor sonuçta kul hakkı buda canım senin için iletişimden mesaj atacağım hatta bana yolladığın mesajıda yollayacağım çünkü sürekli oy topladın formdan haksızlık bu çilek ve çatpata verenler sanada verdi sanırım oyların silindi sıkma canını
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2010, 23:23:15 »
arkadaşlar böyle şeyleri görünce çok içim kalkıyor bu ortamlardan ya.kim, neden emeğin hakkını yer  >:( pelin geçmiş olsun canım.kazanan arkadaşları da tebrik ederim.

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2010, 14:06:29 »
Bende dün şok oldum. Neyse alışmam lazım diyerekten, boşverdim. Gerekli yerlerle konuştum ama birşeyden anladıkları yok malesef.
Acılarını bi yerden cıkarıcaklardı rowentadan cıkardılar. Çok sorun değil onu kazanmak 2 kişi için daha uğraşmıştım onlar kazandı hiç değilse sıfır olarak dönmekten iyidir :)
Oy veren hatta akrabaalrından oy toplayan herkeze teşekkürler.
Bu yapılan iğrenc hareketin acısı cıkar onlardan  :) Kendileri iğrençleşmeye alıştıkları için acıyada göğüs germeyi öğrenmişlerdir umarım.

Konuda kilitlensin ki pislikler  kirletmesin.  :-*
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin