bir kazanamadım gitti. kazananlar ordaki anılarımı apylaşıyorsunuz yoksa kendinizmi yazıyorsunuz
bu arada güle güle yiyin
oh ya sonunda bende kazanmışım mail de geldi şimdi ordan gördüm çıkmıyo diye bakmıyordum
bi haribo kaldı
tbrik ederm kazananları.hakikaten günde kaç tane paylaşıyor bu kazananlar ya.tüyo verin bizede
bir kazanamadım gitti. kazananlar ordaki anılarımı apylaşıyorsunuz yoksa kendinizmi yazıyorsunuz
bu arada güle güle yiyin
ben orda yazılanı paylaştım ve kazandım.
bide ben kazanabilsem şundan yaa
15-20 tane..Zaten aynı anda 5 paylaşım yapabiliyorsunuz...Bence kimse kazanamıyorum diye vazgeçmesin.15.10.2010 son tarih.
tbrik ederm kazananları.hakikaten günde kaç tane paylaşıyor bu kazananlar ya.tüyo verin bizede 
ben bırakmıştım çıkmıyor diye
geçen gün tesadüfen yine bi deniym dedim ve 2 kere paylaştım okadar canım
15-20 tane..Zaten aynı anda 5 paylaşım yapabiliyorsunuz...Bnece kimse kazanamıyorum diye vazgeçmesin.15.10.2010 son tarih.
5ine tıklayıp sürekli farklı isimlerimi yazıyosun?bn daha 5 gönderi birden yapıldığnın bile farkında değilm
ben bırakmıştım çıkmıyor diye
geçen gün tesadüfen yine bi deniym dedim ve 2 kere paylaştım okadar canım
şans işte.afiyetle ye cnm,yerimize de ye bari
Sayfayı aç.Aynı anda 5 taneyi tickle,fazlasına izin vermiyor aynı anda.Ben 3 kişiye falan gönderiyordum.Herkese kazandım,bıraktım uzun süredir.