0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
telefonla aramadan internetten forum doldurarakta siteniyor bilginize arkadaşlar.bende isteyip istememkte kararsızım bebeklerim 11 aylık henüz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonla aramadan internetten forum doldurarakta siteniyor bilginize arkadaşlar.bende isteyip istememkte kararsızım bebeklerim 11 aylık henüz canım bence iste..benim kızımda 17 aylık ben istedim.eninde sonunda lazım olucak.2 yaşından 5 yaşına kadar olan çocuklar için kitap.ve çok güzel bi kitap..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonla aramadan internetten forum doldurarakta siteniyor bilginize arkadaşlar.bende isteyip istememkte kararsızım bebeklerim 11 aylık henüz canım bence iste..benim kızımda 17 aylık ben istedim.eninde sonunda lazım olucak.2 yaşından 5 yaşına kadar olan çocuklar için kitap.ve çok güzel bi kitap..istedim canım saolasın inşallah işimize yarar ben bu adresteki formu d0ldurdum olmuştur sanırım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin