evim dergisinde gördüm. 0212 444 53 53 numarayı arayan herkese Prof. Dr. Sabiha Paktuna KESKİN'in
''çocuğunuzun yeteneğini keşfedin'' kitabı + anaokulu dergisi + aktivite gelişim tablosu+ çıkartmalar ücretsizmiş. kargo ücreti alıcıya ait ve 4,5 tl miş.
30 eylüle kadar sürecekmiş.
ben aradım tam 8 dk konuştu karşıdaki bayan konuşmasını kesemedim bile

bide tel faturasına eklenen 8 dk yıda kargoyla birlikte hesap ederek arayın bence
ya ben kitap deyince atlıyorum hemen verdiğim paraya acımıyorum özellikle böyle gelişim kitaplarına. ama umarım güzel bi kitaptır
ya ben kitap deyince atlıyorum hemen verdiğim paraya acımıyorum özellikle böyle gelişim kitaplarına. ama umarım güzel bi kitaptır 
işte bak 'umarım qüzel bi kitaptır' şüphesi

kitapçılarda inceleyerek bu fiyata alabilirsin kuzum
normal fiyatı 29 tl yazıyodu
bence gerek yok.seçe seçe alırımkitapçıdan
konu burası değil ama kaldırın konuyu

?
ben arayacağım zaten istediğim bir kitaptı
Sabiha paktunanın seti var bende çok faydalı tavsiye ederim. Çocuk beyni üzerine profesör:) Bekek ve çocuk gelişimi ile çok kitap var ama hiçbirinde bu kitap kadar akıcı ve yalın şeyler görmedim. mesela örnek vereyim çoğumuz bebeklerin emzik kullanmasının dişlerinin çarpık çıkmasına neden olacağını düşünür ve kullanmak istemeyiz. Hiç emziğin psikolojik yönünü bilmeyiz. O küçücük emzik bebeğin annesini emmesinin tatmin olmadığı zamanlar yani sütü az olan annelerde bebeğin emme dürtüsünü tatmin ediyor ve çocuğun ilerde kendine güvenen bir birey olmasını sağlıyormuş

emme dürtüsü tatmin olmayan bebekler ilerde pasif oluyormuş mesela