Bana gelen mesaj o kadar önemli değil. Engelledim kişiyi, Penti'ye de şikayet ettim, bitti. Ama arkadaşıma gelen daha kötü. Allah'tan güvenemedim sana sorayım dedi. Ama buradaki art niyeti anlayamayan biri olsa, adres ve telefonunu verse kimbilir neler gelir başına. Uyarı olması için yazdım.
bu tür bir mesaj banada geldi penti ürünleri göndereceklermiş birde her ay 4 çift begendim marka ve modelde ayakkabı göndereceklermiş bedavaymış karşılıgında sadece penti ile çekilmiş bacak ve ayak resimleri yollayacakmışım,istersem ev adresi vermeyecekmişim bulundugum bir ilde kargo firması vermem yeterliymiş onlar oraya gönderecekmiş bende oradan alacakmışım
ne günlere kaldık
bu tür bir mesaj banada geldi penti ürünleri göndereceklermiş birde her ay 4 çift begendim marka ve modelde ayakkabı göndereceklermiş bedavaymış karşılıgında sadece penti ile çekilmiş bacak ve ayak resimleri yollayacakmışım,istersem ev adresi vermeyecekmişim bulundugum bir ilde kargo firması vermem yeterliymiş onlar oraya gönderecekmiş bende oradan alacakmışım
ne günlere kaldık 
ciddi ciddi bunu yazdılar yani yuh resmen
pess sadece pess sölücek söz yok Allah ıslah etsin Muge Anlıya iletmek lazım bunu
bana mail adreside verdiler ekleyin msn üzerinden konuşalım diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin aklınızda bulunsun adres arkadaşlar
ne günlere kaldık 
süpermiş ya. Koptum resmen, millet neyle uğraşıyor.
ne günlere kaldık 
ciddi ciddi bunu yazdılar yani yuh resmen
banadaa aynısı yazılmıştı pentide yarışırken bunlarınhastalığının bı adı bile var ege bsturdan bendealdım 2 gun once msj cevap vermedim
ne kadar sapık ve abaza inlarlar dolaşıyormuş bundan sonra bende arkadaşlık isteklerini kabul etmiycem facebooktan mesaj yoluyla forumdan ve nickini söyleyenleri kabul ediyorum birtek zaten çoğu kişide var listemde