Gönderen Konu: Kastamonu Çiftliği yöresel tatları ayağınıza getiriyor (3-18 Eylül)  (Okunma sayısı 6740 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya

Köy tarhanasından taşköprü sarmısağına, çekme helvadan dövme kahveye kadar yöresel onlarca ürünü ayağınıza getiren Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin işbirliği ile yeni kampanyamız başlıyor.

Kampanya sonunda 2 kişinin 1 kg Taşköprü sarımsağı ve 1kg siyez bulgurundan oluşan hediye paketi kazanacağı kampanyamıza katılmak için yapmanız gereken şey ise çok kolay.
Hemen şimdi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesine ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki facebook grubuna üye olarak Kastamonuciftliği.com üye adınızı ve Facebook sayfasındaki isminizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atın çekilişe katılın.
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2010, 13:19:02 Gönderen: admin »
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
katıldım hemen.

Çevrimdışı derya.

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://gelincikcicegim.blogspot.com/
bende katıldım :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Bende bende. :)

Çevrimdışı tozpembe79

• Acemi Kampanyacı
  • **
kastamonudan gelen bir sarımsak yedim çok keskin bir acıydı  ::)sarımsağın dişleri falan çok büyüktü korktum  :Dgerçek sarımsağın görünümü ve tadı böyle olurmuş öyle dediler :-\ :D :D :D :D

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
bende katıldım......

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
hepimize bol şans, ben de katıldım :)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı alimm

• Usta Kampanyacı
kastomonu çifliğine bir el attım arkamdan gelen gelene.cok güzel ürünler bana sağ olsun hediye paketi yollayacaklarmış yaşadım.ürünler harika kazananlara afiyet olsun şimdiden
canım bloğum meral çok teşekkür ederim

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Hediyeler harika facede zaten hayran olmuştum akşamda siteye  üye olayım

kampanya için teşekkürler

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
bende katıldım inşallah çıkarda siteyle bi tanışmış oluruz..bebişime tarhanayı ordan alırım artık..