0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim kazanmış çok sevinidim. nasıl çanta yollayacaklar acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeşim kazanmış çok sevinidim. nasıl çanta yollayacaklar acaba?o gule gule kullanın direct message kısmına bakın oraya mesaj atmışlardır mutlaka
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeşim kazanmış çok sevinidim. nasıl çanta yollayacaklar acaba?o gule gule kullanın direct message kısmına bakın oraya mesaj atmışlardır mutlakaevet adres bilgilerini yolladım canım. teşekkürler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeşim kazanmış çok sevinidim. nasıl çanta yollayacaklar acaba?o gule gule kullanın direct message kısmına bakın oraya mesaj atmışlardır mutlakaevet adres bilgilerini yolladım canım. teşekkürler.ben yanlış Gamzeli hem girp hem oruçlu olunca kusura bakma eminim guzel yollucaklardır tahminen sırt çantası yollarlar