Gönderen Konu: UGG botu kazan.  (Okunma sayısı 2371 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
UGG botu kazan.
« : 31 Ağustos 2010, 17:47:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

UGG botlarını eylül sonuna kadar vermeye devam ediyorlarmış.Bana mail geldi bu link var bu linkten subscribe yapmanız gerekiyo sanırım başşka link bulamadım.

« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2010, 18:46:35 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı _Hera_

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: UGG botu kazan.
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2010, 17:53:47 »
ne yapmamız gerek hiçbirşey anlamadım  ::)
Done before everything stops, The party to end..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2010, 17:55:20 »
bende  ::) ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2010, 18:36:07 »
We're giving away free pairs of boots until the end of September! 1 in 10 customers will win instantly. Simply purchase any pair of Whooga boots and you’re automatically entered. Every 10th customer will receive a gift card allowing them to select any pair of their choice completely free.

öncelikle ugg bot alıcaksınız her 10.uncu muşteriye bir hediye cartı yollanıcak ve istediği bir ugg botu alabilecek ben böyle anladım açıkcası :)

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2010, 21:12:50 »
We're giving away free pairs of boots until the end of September! 1 in 10 customers will win instantly. Simply purchase any pair of Whooga boots and you’re automatically entered. Every 10th customer will receive a gift card allowing them to select any pair of their choice completely free.

öncelikle ugg bot alıcaksınız her 10.uncu muşteriye bir hediye cartı yollanıcak ve istediği bir ugg botu alabilecek ben böyle anladım açıkcası :)

evet öyle diyor işte çevirisi:

Biz, Eylül'ün sonuna kadar botların özgür çiftlerini veriyoruz! 10 müşteride 1, hemen kazanacak. Basitçe Whooga'nın herhangi bir çiftinin, tekmelediği alışveriş, ve sen, otomatik olarak girilensin. Her 10uncu müşteri, onların seçeneğinin herhangi bir çiftinin tamamen, özgür bıraktığını seçmesi için onlar bir hediye kart izin vermesini alacak.

Çevrimdışı BABİL

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2010, 13:49:51 »
yani benlik birşey değil ;) ;) ;) ;)
...Kim oldugun hiiiiic farketmez :)

Çevrimdışı fadornik

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2010, 13:59:48 »
Ya bu botlara bir türlü gözüm alışmadı çok komik geliyolar bana katılan arkadaşlara bol şans