Değerli Emsan takipçileri, bugün saat 13.00'te soracağımız soruya doğru yanıt veren 1., 5. ve 10. kişiler Emsan'dan "Balım sütlük" kazanacaklardır. Katılımcılarımıza şimdiden bol şans diliyoruz...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kampanyayı ben paylaştım hediyeyide ben kazanmışım he he he
soruyu ben paylaştım hediyeyide ben kazanmışım he he he 
tebrikler
emsanın sıkı takipcisisin demekki
ödevine de iyi çalışmış olmalısın
sağol kelebek etkisi sagol güngem yok cok kolay kazanmak aslında sorudan önce emsanın sayfalarını ac sayfada bul kısmına soruda istenen ürününü yaz hemen cıkıyor zaten cevap sana da yazmak kalıyor
sağol kelebek etkisi sagol güngem yok cok kolay kazanmak aslında sorudan önce emsanın sayfalarını ac sayfada bul kısmına soruda istenen ürününü yaz hemen cıkıyor zaten cevap sana da yazmak kalıyor
teşekküler. bunu denicem. Sondan 1. olmak istemıyorum artik
teşekküler. bunu denicem. Sondan 1. olmak istemıyorum artik 
bir şey değil pelin şimdiden başarılar.
Emsan'ın süprizleri devam ediyor! 16.00'da sorulacak soruya doğru yanıt veren 2., 4. ve 7. kişiler Emsan'dan "Balım Sahan" kazanıyor!
Kayit olun veya
giris yapin
Emsan'ın süprizleri devam ediyor! 16.00'da sorulacak soruya doğru yanıt veren 2., 4. ve 7. kişiler Emsan'dan "Balım Sahan" kazanıyor!
Kayit olun veya giris yapin
yine sonuncu olarak kazanamıyacağım
sahandan başka birşey veremediler yani haftalardır