0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün gittim tatlımı aldımprofiterollü istiyordum ama yoktu kazandibi aldım onun fiyatı da 7.5 olduğu için kasada okunmadı9.9 liralık olması gerekiyor dedilermecburen tel kadayıflı almak zorunda kaldım
yok canım üzülmedim lafı da vardır bilirsin (abiye kuzu"dan alıntı)kampanyacı umduğunu değil bulduğunu yer
bitmemiştir herhalde bu sefer bayağı zor oldu en azından benim için 12 davet kabul edecek kişiyi zar zor bulabilmiştim
uygulamayı kaldırdım dondurmamı aldığım içinistersen bana bir davet gönder belki olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün gittim tatlımı aldımprofiterollü istiyordum ama yoktu kazandibi aldım onun fiyatı da 7.5 olduğu için kasada okunmadı9.9 liralık olması gerekiyor dedilermecburen tel kadayıflı almak zorunda kaldımüzülme burda profiterollü vardı ama fiyatı 8.49 tl o yüzden geçmedi kasada mecburen ekmek kadayıflı aldım bende..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün gittim tatlımı aldımprofiterollü istiyordum ama yoktu kazandibi aldım onun fiyatı da 7.5 olduğu için kasada okunmadı9.9 liralık olması gerekiyor dedilermecburen tel kadayıflı almak zorunda kaldımüzülme burda profiterollü vardı ama fiyatı 8.49 tl o yüzden geçmedi kasada mecburen ekmek kadayıflı aldım bende..Yok öyle bir şey kasiyer işgüzarlık yapmış fiş kasadan geçince istediğini alabiliyorsun