50 davet 2 kabul eden

Şimdi 38 kişiye daha davet gönderdim belki 10 kişi kabul eder
bu kampanyadan tekrar yararlanmaman için nedeni diğer arkadaşlarla senin dolabında olan 4 farklı dondurmayı gönderememen için düşünsene 4 farklı dondurmayı yakın bir arkadaşına gönderdiğini otamatik olarak kazanır oda
arkadaslar davet kabul et butonu nerede
arkadaslar davet kabul et butonu nerede
facebook ana sayfanda istekler kısımı var sağda ortada orda görürsün carte dor yazısını
no kavga pelin tebrikler şimdiden afiyet bal şeker olsun 
Sağol tşk ederim.
Ama bişey sorucam mesela formu doldurdum ben. Hesabımdan uygulamaya girip tekrar dolabı açtııgmda boş form cıkıyo sizde de oylemi.
Kafama takıldı..
bendede oldu pelin bidaha doldurdum yolladım ama zannetmiyorum bidaha verceklerını çünkü 3 .kez actım yine çıktı bide ben secmedım ne alcamı ordamı karar vercez<?
benim davet gönderdiklerimden kabul edenleri eksik gösteriyor... kabul ettikleri halde yok isimleri..
no kavga pelin tebrikler şimdiden afiyet bal şeker olsun 
Sağol tşk ederim.
Ama bişey sorucam mesela formu doldurdum ben. Hesabımdan uygulamaya girip tekrar dolabı açtııgmda boş form cıkıyo sizde de oylemi.
Kafama takıldı..
bendede oldu pelin bidaha doldurdum yolladım ama zannetmiyorum bidaha verceklerını çünkü 3 .kez actım yine çıktı bide ben secmedım ne alcamı ordamı karar vercez<?
Yok yani, ben bilgilerimizin oraya giidp gitmediğinden süphelendim. Diğerinde orda kalıyordu bilgiler o yuzden. sorun mu var diye düşündüm. 3 kez doldurdum bende
kazananlar tekrar kazanıyormu yoksa sadece 1 defamı alabliyor ?
cevap.: sadece 1 dafa kazanılıyormuş
dün iftardan önce 1 tane ve iftardan hemen sonra sonra 3 tane aile bireyleri için kazandım

toplamda yarım saatte 4 kişi kazanılabiliyor birde bu işi abartıp 15-20 tane kazanmaya çalışanlarda vardır kesin,
yani arkadaşlar şuandan itibaren bence acele etmeniz gerekiyor cumartesi ve pazar ilk 1000 kişi kesin kesin dolacaktır,
siz ilk ben yaptım kavgası yaparken 100lerce kişi de daha önce ve aynı anda kesin yapmıştır