Gönderen Konu: Gece Elbisesi İsteyen?  (Okunma sayısı 9059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
Ynt: Gece Elbisesi İsteyen?
« Yanıtla #30 : 26 Ağustos 2010, 13:48:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu elbiseden bahsetmeyeceğim ama

etrafımızda ikinci el bile olsa kullanmak isteyeyecek bir çok kişi var.

bazen bizim senelerdir dolaplarda beklettiğimiz elbiseleri,bir başkasına hediye ettiğimizde yeni almış kadar seviniyor.

aslında arada dolaplarımızı toparlasak ve gerçekten sahip olmak isteyen insanlara versek ne kadar güzel olur.

hem gereksiz yere dolap işgal etmez hemde,israftan kaçınmış oluruz.........

sanırım israf etmemenin en güzel yoluda gereksiz yere her gördüğümüzü almamak ve ihtiyacımız kadarını almak.........
çok doğru
alkışlıyorum seni esma kesinlikle katılıyorum

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 26 Ağustos 2010, 13:50:34 »
ben hep veririm dedğiniz doğru ihtiyaç sahibi çok insan var keşke yenisini alma imkanımız olsada yepyenisni versek :(

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 26 Ağustos 2010, 13:52:37 »
Bugün 3 yeni kıyafet aldı iseniz dolabınızdan 3 kıyafet veriniz. Bu benim felsefem.
İhtiyacı olan o kadar çok ki. Benim ihtiyacım olmadığı halde bazen teyzem ya da ablam bu bana olmuyor canım giyer misin dediğinde bile çok seviniyorum valla. :D

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 26 Ağustos 2010, 13:57:20 »
Kullanmadığımız giysileri verelim ama en azından her bayramda bir çocuğa yeni giysi alıp sevindirelim...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 26 Ağustos 2010, 14:00:40 »
kimseyi küçümsemem asla
ben küçülen kıyafetlerime kıyamam hiç
ihtyacı olan birisine yada yurda veririm
etrafımdaki herkesin giysilerini toplayıp bizzat elimle dernege götürürüm
ihityacı olan giysin
ama reklama gerek yok bişi veriyorsan ver birisine hayır olsun yarışma yapmak sacmaaa

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #35 : 26 Ağustos 2010, 14:04:00 »
7 tl azmı ya 7 tl m olsa ilahi setini alıcam babamdan istemeye korkuyorum artık okul için çok şey aldık bide ilahi cd si istiyorum desem ne der bilmiyorum  :-\

Bende geçen sene pc başında otura otura az kilo aldım 10 üzerinde kotumu dağıttım şimdi aynı kilodayım 3 kot var değiştirip değiştirip giyorum bol gelenleri daralttım yavaş yavaş alırım artık en azından 1 sene dolap beklemediler

Çevrimdışı sevtapdnz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #36 : 26 Ağustos 2010, 14:07:15 »
bu nasıl bişey ya iyice çığrınızdan çıktınız.hem kullanıyosun elbiseyi sonrada marifet gibi dolabımın kapılarını açıyorum diyosun ,pes artık

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 26 Ağustos 2010, 14:30:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu elbiseden bahsetmeyeceğim ama

etrafımızda ikinci el bile olsa kullanmak isteyeyecek bir çok kişi var.

bazen bizim senelerdir dolaplarda beklettiğimiz elbiseleri,bir başkasına hediye ettiğimizde yeni almış kadar seviniyor.

aslında arada dolaplarımızı toparlasak ve gerçekten sahip olmak isteyen insanlara versek ne kadar güzel olur.

hem gereksiz yere dolap işgal etmez hemde,israftan kaçınmış oluruz.........

sanırım israf etmemenin en güzel yoluda gereksiz yere her gördüğümüzü almamak ve ihtiyacımız kadarını almak.........

Çok doğru söylemişsin her kesin alımgücü bir değil çocuğunun ayağına 50 kuruşluk çorabı alamayan insanlar var hala günümüzde.

Ben yardım kuruluşlarına verilmesi taraftarıyım kendim de böyle yapıyorum...

Daha önceki evimin yakınında bir yardım kuruluşu vardı oradan elnde poşetlerle kıyafetle çıkan insanların yüzlerinde ki mutluluğu görseniz sanırsınız ki büyük bir alışveriş merkezine gitmiş de poşetler dolusu alışveriş etmişler.

Toplumumuz da hala insanlarımızın,ikinci el diye tabir ettiğimiz bizim beğenmeyip bir köşeye attığımız yada çok az kullanıp bunun modası geçti diye kaldırdığımız eşyalarımıza ihtiyaçları var..

yarışma hakkında da birşey söylemek istemiyorum elbiseyi vermek isteyenin kendi tercihidir..

Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı iklimeymen

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 26 Ağustos 2010, 19:08:26 »
merhaba bu siteye yeni üye oldum arkadasım aracığıyla evine bu siteden hediyeler gel,omuş sanırım bu sitenin amcı ne ne yapmam gerekiyor bu elbiseyi nasıl alıcam?

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 26 Ağustos 2010, 19:14:28 »
hayırmı...gece elbisesinden hayırmı olur ? bazı arkadaşlarda ihtiyacı olan birine gitsin falan demiş ama asıl ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları arasında gece elbisesi olduğunu hiçmi hiç sanmıyorum.insanların öylşe şeylere ihtiyaçları varkiii.hele şu ramazan ayında..yazık ne deyelim